Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
neer:
--- Citat: gumy - 23 Ožujak, 2008, 16:24:34 ---neer -kada to?
alfa- tnx na savjetu, maknio sam te 3.8 jer su se malo potrošili, morat ću negdje naći onda baš tu težinu koja mi odgovara..
--- Kraj citata ---
ma prije tjedan dana i nesto sitno.motorcina ti leti care.ma znamo se ti i ja ja sam vjeko onaj visoki prije sam ja vozio onaj spank mojito ramu od tonia iz adrenalin planeta .od rajka lega
gumy:
alfa- krivo sam se izrazio, luft se jedva osjeti, gore dole malčice jače nego lijevo desno.. a niš vozit ću dok ne bude mal veći još luft pa ću onda mjenjat ležaje..
što se tiče variomata, ja sam oduševljen kako radi, za razliku od topovog kojeg sam prije imao doslovno nebo i zemlja. a ništa skupljat ću novce pa nabavit te polutke i overrange remen..
neer- a znam sad ko si..
3alfa3:
--- Citat: gumy - 24 Ožujak, 2008, 01:49:45 ---alfa- krivo sam se izrazio, luft se jedva osjeti, gore dole malčice jače nego lijevo desno.. a niš vozit ću dok ne bude mal veći još luft pa ću onda mjenjat ležaje..
--- Kraj citata ---
Vidim da imas Malossi RHQ radilicu....
Pogle sto se meni desilo na mojoj (poglodala se kod lagera na strani variomata i okretala unutar njega). Manifestiralo se kao lagani luft. Popravak (kvalitetan) nije moguc nego nova radilica.
Nije da te strasim, ali obrati paznju na to kad otvaras blokove.
Btw, ista stvar se zna desavati i na Stage6 radilicama sa punim polutkama.
Radi se o prevelikim (u ovom slucaju premalim ;D ) tolerancijama - dakle, tvornicka greska.
http://rapidshare.de/files/38913054/RHQ_radilica_-_sjebana.3gp.html
gumy:
kolko je ta tvoja imala km kad se to dogodilo?
a ništa, kad bude plaća ću nabavit nove ležaje i semeringe pa to zamjenit dok nije kasno..
SlowRider:
--- Citat: gumy - 24 Ožujak, 2008, 13:20:06 ---kolko je ta tvoja imala km kad se to dogodilo?
a ništa, kad bude plaća ću nabavit nove ležaje i semeringe pa to zamjenit dok nije kasno..
--- Kraj citata ---
Kad skines radilicu pogledaj zasto je postojao mali luft jer me to zanima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju