Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
igor.sb:
pa bolje nisi mogao proci, jebes ove djelove u vrijednosti 700kn, barem si ih se rjesio u jednom potezu
po meni je to super dobro ispalo :icon_thumright:
OvErLoAd:
--- Citat: 3alfa3 - 29 Lipanj, 2008, 01:42:33 ---
--- Citat: OvErLoAd - 28 Lipanj, 2008, 21:04:16 ---I bolje da si ovo uzeo jer je full lagano
--- Kraj citata ---
Nikad nisam vidio prednost lakseg u odnosu na teze zvono.
--- Kraj citata ---
Pa fora je u tome da bude čim lakše a čim čvršće, sad pitanje je koliko čvrsto ti treba :toothy12:
Mislim da je ovo obično dovoljno jako za neki midrace setup + hlađenje je rješeno bez dodatnog otežavanja zvona, to je ono što mi se sviđa kod koso (s6) zvona. I ja sam ga planirao kupit al nije bilo na stanju pa sam uzeo bgm (kopija malossi wingbella)...
vpucko:
uuuuu da bacim komentar, eo bili igor.sb i ja danas malo roxa ganjat po ulici :) hehehehe ugl. ideee rox sa roostom ;) ufff samo jbt usi otpale, jos jednog igora neki deda iz ducana zaganjo ahahahaha (mislim nezna deda sa je njemu pod guzom) hehehehehe :) ugl. jakoooo lijepo ide :)
eo da stavim jednu erotsku :) od prije par dana je al nisam se sjetio prije :) hehehe
igor.sb:
lol i nije bas deda, 30 god neki visoki celavac, nesta je blelbetao ja ga apsolutno nisam nista cuo, samo sam odmahnuo i gassssss
btw...jadno gumijevo susjedstvo, ja bi ga prvi ciglom gađao :cigle:
hac:
ma naviknu se susjedi,treba samo bit uporan i ne popuštat :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju