Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (58/247) > >>

gumy:
a ko ih jebe, nek se odsele negjde na selo ak im smeta.. a ono pazim, jebiga dok se ne ugrije ni nije tolko glasan na leru, ne zadržavam se dugo pred kućom, kad dođem kasnije po noći zaletim se ulicom pa ga ugasim 100-200 metara od kuće i to je to. za testiranja karba odem u dvorište pa da vidim da mi tamo neko neš sere.. sutra sređujemo podrum do kraja, pa preksutra maske idu u filer.

gumy:
danas mi roknio klip... idem na posao i samo mi se ugasio... normalno bio zagrijan, smjesa bila u redu.. sva sreća pa na cilindru nema ništa.. sutra naručujem novi klip i kariku...

OvErLoAd:

--- Citat: gumy - 04 Srpanj, 2008, 20:29:46 ---danas mi roknio klip... idem na posao i samo mi se ugasio... normalno bio zagrijan, smjesa bila u redu.. sva sreća pa na cilindru nema ništa.. sutra naručujem novi klip i kariku...

--- Kraj citata ---

Misliš napukao? Već je bilo takvih slučajeva na due+

Koliko km je prešao klip?

hac:
i mene zanima jel pukao klip? to se zna desit na duetu,ja znam za 2 slučaja

gumy:
prešao je negdje između 9-10 tisuća km... pukla su 3 komadića, jedan je završio kroz auspuh, jedan je u usisu završio, treći je ostao u karteru.. isprao sam karter sa benzinom i krpama počistio, ima još par sitnih sitnih komadića na dnu, to ću probat pod mlazom isprat van.. na cilindru ima jedan sitni sitni ris, jedva se pod noktom osjeti.. naručiti ću sada novi klip pa će do jeseni valda izdržat dok ne uzmem nešto jače...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju