Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (56/247) > >>

PROOF:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Lipanj, 2008, 19:18:17 ---
--- Citat: SlowRider - 28 Lipanj, 2008, 19:16:54 ---Zaboravio si reci da zvono zvoni, onak kad ga lupkas cekicem cin cin cin  ;D

--- Kraj citata ---

Da. Cak i Kaptol pregovara sa Malossijem o izradi zvona za ZG katedralu  :toothy9:

--- Kraj citata ---
ja sam cul da sa stage 6 jer ima bolje hladenje sad u ljeti kad su vrucine pa se zupnici zale na vrucine i na nepovoljne uvjete zvonjenja.... :icon_scratch:

OvErLoAd:

--- Citat: gumy - 28 Lipanj, 2008, 19:10:23 ---obično... tek kad je poslana naruđba sam vidio da ima i to r/t...

--- Kraj citata ---

I bolje da si ovo uzeo jer je full lagano, a ja bi ono R/T uzeo tek za neki race setup.

Roost je polovni? Kolko si iskrcao za njega?

igor.sb:
to ti je FATAL1TY-ev bivsi roost, cijena je smijesna...o tom nek drveni kaze  :toothy11:

3alfa3:

--- Citat: OvErLoAd - 28 Lipanj, 2008, 21:04:16 ---I bolje da si ovo uzeo jer je full lagano

--- Kraj citata ---

Nikad nisam vidio prednost lakseg u odnosu na teze zvono. Cak je i termicki stabilnije teze zvono jer se sporije (pre)grije.
Nije Malossijev (valjda najbolje sto postoji) Wingbell za badava tezak ko pol skutera. Tezina je jamac robusnosti, a nesto sto se u odredjenim situacijama vrti do 20.000 okr zelim da bude sigurno od piganja, pucanja, izletavanja kroz dekl....

E sad, lakse se brze hladi, to je istina, ali to je pitanje kao o kokosi i jajetu jer ako se brze zagrije, onda i nema neke prednosti u brzom hladjenju.

Sve ovo pisem za svakodnevnu primjenu skutera, a ne izvlacenje zadnjeg atoma iz njega u natjecateljskim uvjetima (iako i tamo Wingbell slovi kao najbolje).

gumy:

--- Citat: igor.sb - 28 Lipanj, 2008, 22:20:29 ---to ti je FATAL1TY-ev bivsi roost, cijena je smijesna...o tom nek drveni kaze  :toothy11:

--- Kraj citata ---

pa nije baš smješna cijena, trgovali smo za 1000kn i polovnih dijelova u vrijednosti nekih 700 kn, a što se tiče zvona, zasad me služi predobro, pa valda će izdržat više od 6 mjeseci kolko mi je izdržalo malossi zvono dok se nije deformiralo i konstantno hvatalo kvačilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju