Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
Crazy Kuree:
Ne vjerujem da će više trošit već neki dellorto 21, jer je PWK ima flat slider, tak da NSR ima PWK 26 i ne troši više od 8l kad ga stalno guliš a more trošit i 4- 5 l kad je fino voziš
gumy:
danas skratio sajlu, i dalje isti k**ra*, kada naštelam da otvara klipić do kraja onda je ler na jedno 6000okretaja, kada je ler dobar onda otvara malo više od 2/3 gasa... probo sam se provozati tako da otvara klipić do kraja, puno puno bolje radi i prima gas, ide nekih 20% bolje, al vratiti ću se na 21, za tolku razliku u potrošnji nije vrijedno, jučer sam se provozo nekih 15km i ošlo mi je nekih 2 litre goriva.. s tim da bi još moro uzimati i novu gljivu i set igli itd... vjerojatno ću ga ostaviti za neki jači kit...
vpucko:
daj gumi pa jbt da trosi 12,5 litara ahahahahah :D ma daj! malo si pretjerao!
Mr J:
--- Citat: gumy - 09 Lipanj, 2008, 15:05:33 ---danas skratio sajlu, i dalje isti k**ra*, kada naštelam da otvara klipić do kraja onda je ler na jedno 6000okretaja, kada je ler dobar onda otvara malo više od 2/3 gasa... probo sam se provozati tako da otvara klipić do kraja, puno puno bolje radi i prima gas, ide nekih 20% bolje, al vratiti ću se na 21, za tolku razliku u potrošnji nije vrijedno, jučer sam se provozo nekih 15km i ošlo mi je nekih 2 litre goriva.. s tim da bi još moro uzimati i novu gljivu i set igli itd... vjerojatno ću ga ostaviti za neki jači kit...
--- Kraj citata ---
naravno da se da sve normalno sloziti...
vidim da ti je problem prekratki dio sajle bez izolacije...
vpucko:
isti takav problem sam i ja imao, samo mal nadodao komad buzira poljepio da se ne savija i cao ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju