Tehnički kutak > Garaža

KF bigbore rox

<< < (48/247) > >>

3alfa3:

--- Citat: hac - 09 Lipanj, 2008, 12:55:58 ---alfa to je PWK karb,normalne su dizne,mikuni ima te po protoku dizne

--- Kraj citata ---

Mea culpa, greska u koracima.  ;D

gumy:

--- Citat: vpucko - 09 Lipanj, 2008, 15:55:02 ---daj gumi pa jbt da trosi 12,5 litara ahahahahah :D ma daj! malo si pretjerao!

--- Kraj citata ---

pa neznam jesam ja lud ili me kazaljka od goriva hebe, napravio sam krug po gradu, i dobro dok se zagrijao i to i doslovno je ošlo trećina tanka, dizna je trenutno u njemu 132.

hac:
hoće to,visoki okretaji i veliki karb....po meni je 12 L još i umjerena potrošnja..............trebaš si nabavit šnel gas....ručku gasa npr tomaseli ili slično pa neče bit problema sa dužinom sajle i otvaranjem klipića

gumy:
ma odustao sam od tog karba za sad, vratio sam dellorto 21, sredio gas sajlu da otvara do kraja(prije mi je 4/5 otvaro), skuter ide dosta bolje nakon poliranja blokova, kad sastavim maske i sve ću stavit neki filmić....

dino_sk:

--- Citat: hac - 10 Lipanj, 2008, 06:55:40 ---hoće to,visoki okretaji i veliki karb....po meni je 12 L još i umjerena potrošnja..............trebaš si nabavit šnel gas....ručku gasa npr tomaseli ili slično pa neče bit problema sa dužinom sajle i otvaranjem klipića

--- Kraj citata ---
da je al je gorivo sad 9,50 kn   
pa znaci 12x9,50= 115kn za 100km po meni puno puno al jbg sta ide to i trosi tak da gumy sam gasss :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju