Tehnički kutak > Garaža
KF bigbore rox
gumy:
hej, fala za diznu ali neće mi trebati, mislio sam da će biti dobra 125, ali treba veća, svječica me zezala, ošle mi dvje platine, idem sad uzet novu pa ga naštelat konačno kak spada, pa odnet gas sajlu da mi napravi kak treba da otvara do kraja klipić
ma za diznu, zašarafio rukom, i krenem gedorom, ma nisam osminu kruga zavrtio i pukne..
pitaNS:
je.0te koliko će da troši sa tom diznom 125? ? ? zar se ne bojiš potrošnje?
3alfa3:
--- Citat: pitaNS - 09 Lipanj, 2008, 11:18:39 ---je.0te koliko će da troši sa tom diznom 125? ? ? zar se ne bojiš potrošnje?
--- Kraj citata ---
Te dize nisu kao kod npr. Dellorta da mjere sirinu rupe u stotinkama milimetra nego su oznacavane po protoku benzina koji kroz njih prolazi.
hac:
alfa to je PWK karb,normalne su dizne,mikuni ima te po protoku dizne
dino_sk:
--- Citat: gumy - 07 Lipanj, 2008, 18:48:56 ---malo sam bio bolestan pa je čekalo to sve... skuter sastavljen, ali izgleda da je previše zakrenuto paljenje i da je sada prerano, puca iz auspuha preko 10000 okretaja...
stigao i novi karb, stage6 24pwk, 2 seta dizni, i topova metalna prirubnica za mikunija 24 inače, ispolirana iznutra..
treba ga još malo naštelat, ali razlika u odazivu na gas i radu skutera je prevelika, dellorto izgleda ko igračka naspram ovoga... nadam se da neće trošiti preko 8 litara...
--- Kraj citata ---
sam se ti nadaj pa sta ce ti ta tolika ćula :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju