I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
rms super racing kosta u benconiju oko 900 kn,a ova topova neznam di je ima kupit, i neznam koliko kosta i to bih htio saznat da odlucim koju cu od ove dvi uzet.a cuo sam da je ova rms dobra.
Citat: charnel - 06 Siječanj, 2008, 23:04:19rms super racing kosta u benconiju oko 900 kn,a ova topova neznam di je ima kupit, i neznam koliko kosta i to bih htio saznat da odlucim koju cu od ove dvi uzet.a cuo sam da je ova rms dobra.I jedna i druga su ok
zvao sam i auto bil -nemaju ni oni.al sad su im inventure, pa cu zovnit za koji tjedan, hvala na odgovorima.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: charnel - 07 Siječanj, 2008, 01:02:18zvao sam i auto bil -nemaju ni oni.al sad su im inventure, pa cu zovnit za koji tjedan, hvala na odgovorima.ma kakav auto bilzovi piccilo-yamaha splitipak su ono zastupnik za TopP...ako jesu jos uvijek
ma iste su obje i cijena im varira izmedu 90 do 120 eura kako gdje. obje mogu drzat bez problema jaci midrace tako da ti je svejedno koju da uzmes. uzmi onu koja ti je pristupacnija!
Citat: PitBull Aerox - 07 Siječanj, 2008, 19:54:35ma iste su obje i cijena im varira izmedu 90 do 120 eura kako gdje. obje mogu drzat bez problema jaci midrace tako da ti je svejedno koju da uzmes. uzmi onu koja ti je pristupacnija!pa to me i zanima -di mogu kupit najeftiniju top performances ili rms super racing radilicu?