I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.
Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat
Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 21:26:01Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat Za ovakve stvari bi bilo njabolje da se obratiš Waynderu
Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 21:51:25Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 21:26:01Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat Za ovakve stvari bi bilo njabolje da se obratiš Waynderu Malo sam gledo na SBu i vidil sam neke prmjere i tak. A nevjerujem da bi on ikom pomogo, pa tak ni meni
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
skini i svijetlo pa vidi kako ce bit, mislim da ti nebi bilo dobro, kad smo radili isti takav slucaj bio je na firefoxu, sve se savijalo, to trebas u stel nabit ili zavarit, ovako bis se i ti i skuter razbili...
bilo je jebeno cvrsto kad su se sipke zabile u stel
aj krebilu nemoj se zajebavat sa tim.. skuter mi je ovako lip.. jos samo ti pocmi stuntat i evo sranja kani se ti toga i bolje ajmo pocet ic u park tete vatat
Citat: vekyyy - 15 Siječanj, 2008, 12:48:18aj krebilu nemoj se zajebavat sa tim.. skuter mi je ovako lip.. jos samo ti pocmi stuntat i evo sranja kani se ti toga i bolje ajmo pocet ic u park tete vatat Imaš ti pravo, a možda i zašaltamo kakvu