Tehnički kutak > Styling skutera
Stunt bar ??
igor.sb:
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 22:13:28 ---
--- Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 21:51:25 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 21:26:01 ---
--- Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06 ---čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.
--- Kraj citata ---
Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.
ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:
--- Kraj citata ---
Za ovakve stvari bi bilo njabolje da se obratiš Waynderu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Malo sam gledo na SBu i vidil sam neke prmjere i tak. A nevjerujem da bi on ikom pomogo, pa tak ni meni
--- Kraj citata ---
lol zasto ne bi pomogao
treba samo kontaktirat ga, jos najbolje nazvat ga
mozda se na prvi pogled cini malo zloban :mad0260:
ali posao je posao
mislim ne stoje one njegove usluge i modifikacije na SB-u i na ss-u bzvz
X-Thug:
moraju ti bit i gori kod ili ispod sica i doli na undertailu da bi ti bilo cvrsce
zoki_NRG:
skini i svijetlo pa vidi kako ce bit, mislim da ti nebi bilo dobro, kad smo radili isti takav slucaj bio je na firefoxu, sve se savijalo, to trebas u stel nabit ili zavarit, ovako bis se i ti i skuter razbili...
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 07 Siječanj, 2008, 15:02:38 ---skini i svijetlo pa vidi kako ce bit, mislim da ti nebi bilo dobro, kad smo radili isti takav slucaj bio je na firefoxu, sve se savijalo, to trebas u stel nabit ili zavarit, ovako bis se i ti i skuter razbili...
--- Kraj citata ---
Ma pusti ti ono šta je on radio na fieru on uvijek neš fuša nikad od tog niš bolji bar bi napravila moja baba nego on :icon_tongue:
zoki_NRG:
bilo je jebeno cvrsto kad su se sipke zabile u stel
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju