Tehnički kutak > Styling skutera

Stunt bar ??

(1/4) > >>

..::Alf::..:
Evo već neko vrijeme si razmišljam složit na skuter STUNT BAR, al nebi a htio zašvasat sa ramu. I skinem ja platiku jednu sa skutera i vidim 4 rupe za nosač kofera. Pa sam si mislil složit neki stunt bar kaj bi ga samo zašarafil gore i mogal bi ga skinut kad oću. Mene zanima kaj vi mislite bil to bilo dosta čvrsto i dal bi a mogla držat ta 4 šarafa ?evo slika da vidite o čemu se radi

Nevidi se baš najbolje, al eto.
I kad bi on bio gore skinuo bi štop svijetlo i ove zadnje plastike  :laughing7:

replcnt:
čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.

--- Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06 ---čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.

--- Kraj citata ---
Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.

ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat  :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:

black-rox:

--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 21:26:01 ---
--- Citat: replcnt - 06 Siječanj, 2008, 20:53:06 ---čine mi se dosta debele rupe za debele šarafe, pa pretpostavljam da bi moglo bez frke držat.

--- Kraj citata ---
Tak se i meni čini, i to su rupe sa navojem još, sam šarafam šaraf u njh. Al nepaše mi ovaj raspored rupa, pa si još mislim kako bi to izgledalo.

ajd ako neko ima sliku nekog stunt bara na bilo kojem skuteru nek posta da vidim kak točno to treba izgledat  :happy8: :happy8: :happy8: :happy8:

--- Kraj citata ---
Za ovakve stvari bi bilo njabolje da se obratiš Waynderu :icon_thumright:

--- Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 21:51:25 ---
--- Citat: ..::Alf::.. - 06 Siječanj, 2008, 21:26:01 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Za ovakve stvari bi bilo njabolje da se obratiš Waynderu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Malo sam gledo na SBu i vidil sam neke prmjere i tak. A nevjerujem da bi on ikom pomogo, pa tak ni meni

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju