Tehnički kutak > Styling skutera
Stunt bar ??
black-rox:
--- Citat: zoki_NRG - 08 Siječanj, 2008, 04:16:13 ---bilo je jebeno cvrsto kad su se sipke zabile u stel
--- Kraj citata ---
Da kad se mene neće slušat,ma on nikad neće niš do kraja napravit on samo priča,a šta god počne radit sjebe :icon_tongue: :jerk:
vekyyy:
aj krebilu nemoj se zajebavat sa tim.. skuter mi je ovako lip.. jos samo ti pocmi stuntat i evo sranja :laughing7: kani se ti toga i bolje ajmo pocet ic u park tete vatat :jerk:
..::Alf::..:
--- Citat: vekyyy - 15 Siječanj, 2008, 12:48:18 ---aj krebilu nemoj se zajebavat sa tim.. skuter mi je ovako lip.. jos samo ti pocmi stuntat i evo sranja :laughing7: kani se ti toga i bolje ajmo pocet ic u park tete vatat :jerk:
--- Kraj citata ---
Imaš ti pravo, a možda i zašaltamo kakvu :toothy9: :toothy9:
Yamaha_spy:
To mora držat, jer imam bar koji je radio waynder i promjer rupa je cca 4mm i u trgovini sam samo reko da mi daju najčvršće šarafe što imaju u dao mi je sigurnosne matice jos neke sa gumom iznutra. I ovisno koliko se spuštaš na bar samo ga redovito pritežeš jer se od vibracija odšarafi malo. Ali kazem sve ovisi o tome koliko ga koristis.
..::Alf::..:
Ma ja bi ga htio stavit pa da onak malo probam stuntat, nebi on bio za neki profi stunt i to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju