Općenito > Propisi

bez registracija i vozacke!?

<< < (6/14) > >>

Bruno16:
hahah iman ja jednog susjeda koji je bjezao sa kroserom policiji pa se popeo na kucu...i to na 3kat bas do svoje sobe...hahhaha :toothy9: :toothy9: :toothy9: bar se nasmijemo

luka ns:

--- Citat: wonderkid - 10 Travanj, 2011, 13:40:33 ---ja bi opomenu davao zbog manjih situacija aj tipa uredan ti skut i sve a nemas vozacku,al ti bas nista nemas i toga si svjestan i trazis opomenu tj ocekujes opomenu za takvo sranje,da je drzava kak se spada naj#bo bi na zesce

--- Kraj citata ---
potpis

Bruno16:
ma opomene samo za kacige nista vise....jer sa kacigom dovodis samo sebe u opasnost...a svime ostalim ugrozavas ostale sudionike u prometu

3alfa3:

--- Citat: Bruno16 - 15 Travanj, 2011, 17:23:15 ---....jer sa kacigom dovodis samo sebe u opasnost...

--- Kraj citata ---

Ma nemoj...

A ko ce platit stotine hiljada kuna lijecenja majmuna koji je u komi jer nije imao kacigu?

U Americi, u (malobrojnim) drzavama gdje ne moras nosit kacigu ima jedna fora - moras bit osiguran na minimalno 10.000 dolara ili ide kazna. Logika je da ako najebes bez kacige, barem si pokriven sa osiguranjem financijski za lijecenje, a ne da si na teret drustva

Bruno16:
a moze i tako....ma brige me....vozacku iman, prometnu iman, kaciga mi je na glavi....ja san miran a za ostale me briga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju