Općenito > Propisi
bez registracija i vozacke!?
Reponja:
Dok te ne pogodi kreten bez registracije i osiguranja koji nezna vozit.
Nemoj krivo shvatiti, nije da to ikome želim, ali baš zato što se to često događa treba to u korijenu sasjeć.
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 18 Travanj, 2011, 00:59:16 ---Dok te ne pogodi kreten bez registracije i osiguranja koji nezna vozit.
--- Kraj citata ---
U HR vec godinama postoji fond gdje osiguravajuce kuce imaju dio novca koji sluze za isplatu stete kad je kriv vozac neosiguranog vozila. Osteceni u tom slucaju dobije novac iz tog fonda, a krivac tuzbu od osig. kuce kod koje je zadnji put imao osiguranje i te novce vraca iz svog djepa. Ovisno jel bilo ozlijedjenih, ili je napravljena samo velika materijalna steta, tu mozemo pricat o iznosima od vise stotina tisuca kuna (pa i mnogo vecim).
Reponja:
Mislim da je skraćenica (skr. je skr. za skr.) HUO (hrvatski ured za osiguranje).
Dobra ideja i koliko imam iskustva, lijepo funkcionira.
Meni je na Križišću (relativno blizu Ri) izletio klipan sa tuđim neregistriranim autom.
A njemu oduzeta vozačka jer je ćorav. Sa sporedne ulice drito pred mene (bio sam u autu). Još sam taj dan vozio laganini, baš "kruzing". Da sam vozi kao i svi drugi, palili bi dvije svijeće... Majmun nedohebani.
Uglavnom, naplata je brzo izvršena.
3alfa3:
--- Citat: Reponja - 18 Travanj, 2011, 22:55:42 ---Meni je na Križišću (relativno blizu Ri)
--- Kraj citata ---
Bas cu tamo preksutra proci na djiru ZG-Crikvenica-Karlobag-Starigrad pa nazad na Senj i prema ZG. 600km cistog zadovoljstva ;D
Reponja:
Super dionica. Pripazi na ravnici/nizbrdici. Taman na njenom početku (čim izađeš iz zavoja) mi je izleti gorenavedeni klipan. Uživaj i za nas...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju