Općenito > Propisi
bez registracija i vozacke!?
cona_rab:
--- Citat: Bruno16 - 11 Travanj, 2011, 20:46:16 ---e momci moji ali posto je doba recesije a mi smo u banana drzavi...dosao je dopis svim sudovima da se ukida ukor kao odgojna mjera...te svaka kazna mora biti naplacena...nekidan mi je uvatilo prijatelja ima je sve osim vozacke i dobia je na sudu 1700kn + mjesec dana zabrane upravljanja svim vozilima
--- Kraj citata ---
koliko ja znam,a nažalost znam :icon_biggrin: dobiješ samo zabranu upravljanja u onoj kategoriji u kojoj si uhvaćen u prekršaju,znači ako si vozio auto (B kategorija) i napravio takav prekršaj da dobiješ zabranu upravljanja ti i dalje smiješ voziti napr A1 i obrnuto
Loris Ri:
--- Citat: matej_ri - 09 Travanj, 2011, 13:43:27 ---mozes dobit sudski ukor moj frend je bjezo muriji po korzu usred rijeke i uhvatili ga na korzu bez vozacke neispravna proso kroz crveno dobio je oko 20 milja kuna i posto mu je to prvo djelo dobio je samo sudski ukor :headbang:
--- Kraj citata ---
hahhahahahhaahha......dobro smisljena prica......reko si da je bjezo po korzu i proso kroz crveno,a di si ti vidio semafor na korzu???? :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
vktr:
--- Citat: Loris Ri - 11 Travanj, 2011, 22:27:37 ---hahhahahahhaahha......dobro smisljena prica......reko si da je bjezo po korzu i proso kroz crveno,a di si ti vidio semafor na korzu???? :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
a čuj, svaki pravi vozač ide kroz crveno, možda ne misli na semafor :laughing9:
Loris Ri:
--- Citat: vktr - 12 Travanj, 2011, 00:12:54 ---a čuj, svaki pravi vozač ide kroz crveno, možda ne misli na semafor :laughing9:
--- Kraj citata ---
hahhaha.....bjezo je po korzu kroz masu ljudi,ma daj molim te.....i koji bi ga murijak iso hvatat po korzu i sa cim... sa defenderom mozda?? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Rox-Rab:
--- Citat: Loris Ri - 12 Travanj, 2011, 08:07:02 ---hahhaha.....bjezo je po korzu kroz masu ljudi,ma daj molim te.....i koji bi ga murijak iso hvatat po korzu i sa cim... sa defenderom mozda?? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
noooot :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju