Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Tko ne riskira, ne profitira. - Je li stvarno tako?  (Posjeta: 8458 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
Tko ne riskira, ne profitira. - Je li stvarno tako?
« : 08 Travanj, 2011, 20:39:53 »
Trenutno mi je malo dosadno i razmisljam o nekim stvarima, tipa je li bolje nesto poduzet i zahebat se ili ostavit sve kako je...
Pa da cujem neka vasa iskustva u kojima ste "riskirali i profitirali" ili ipak niste i da vidimo koliko ova poslovica zapravo drzi vodu  :toothy10:

P.S. ne morate u detalje, ako vas je sram nekih dogadaja ili nesto, dovoljno bi bilo samo rec "riskirao sam i isplatilo se" ili slicno.... a naravno da je i primjer pozeljan  :laughing7:
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.

Offline Jump33r

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Tko ne riskira, ne profitira. - Je li stvarno tako?
« Odgovori #1 : 08 Travanj, 2011, 20:41:14 »
nije

Offline BoLT3K

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #2 : 08 Travanj, 2011, 20:42:29 »
Ako hoćete filozofsko-psihološko objašnjenje, javite mi. Volim srati i kurčiti se pameću.  :icon_biggrin:

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-5)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #3 : 08 Travanj, 2011, 20:42:44 »
je

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #4 : 08 Travanj, 2011, 20:43:20 »
Ako hoćete filozofsko-psihološko objašnjenje, javite mi. Volim srati i kurčiti se s ? pameću.  :icon_biggrin:

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 08 Travanj, 2011, 20:44:16 »
Nema tu "s", bar ne u bosanskom jeziku.

Offline tuta125

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Dvije glave su pametnije od jedne.
  • Mjesto: ST - DU
  • Moj Skuter: 4 kotača
  • Moja Kaciga: pojas
« Odgovori #6 : 08 Travanj, 2011, 20:46:43 »
Ako hoćete filozofsko-psihološko objašnjenje, javite mi. Volim srati i kurčiti se pameću.  :icon_biggrin:

samo naprijed  :headbang:
Ne brže od života, ako misliš bilo gdje, moraš sporije.

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 08 Travanj, 2011, 21:14:17 »
na balkanu se mozes obogatit jedino trgovinom ili ako imas nekog rodaka/kuma ADEZE-ovca

Offline wonderkid

• maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #8 : 08 Travanj, 2011, 23:07:23 »
ima i moja teorija,tko riskira taj bankrotira :icon_biggrin:

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 08 Travanj, 2011, 23:23:37 »
Da li je bolje riskirati ili nije, zavisi od osobe.
Što imaš izgubiti i koliko imaš izgubiti. Koliko tebi to "Nešto" znači, koliko bi ti značio cilj zbog kojeg riskiraš.
Ja ne volim riskirati. Bojim se kraja i radujem se novom početku. j#bote, ja ni cigaru do kraja ne pušim.
Uopšteno se bojim poraza i neuspjeha. Više volim ne pokušavati nego pokušavati i brojati poraze.
Stvar je u tome što kad bi svi mi prije tog čina/rizika promislili par puta u gluhoj sobi, svi bi odustali od te ideje.
Postoji nešto jače od nas, što nas tjera da pokušamo, da nešto dobijemo po svaku cijenu.
Freud je to nazvao ID-om, to su svi surovi nagoni kod čovjeka, sve ono što imamo zajedničko sa životinjama. Nalazi se u nesvjesnom dijelu uma i sigurno je jače od superEga.
Svi smo mi nekad riskirali i propali.
Svi smo mi nekad riskirali i dobijali.
Razlika je što neko broji pobjede, neko poraze. To nas čini ljudima.

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #10 : 09 Travanj, 2011, 01:10:34 »
Da li je bolje riskirati ili nije, zavisi od osobe.
Što imaš izgubiti i koliko imaš izgubiti. Koliko tebi to "Nešto" znači, koliko bi ti značio cilj zbog kojeg riskiraš.
Ja ne volim riskirati. Bojim se kraja i radujem se novom početku. j#bote, ja ni cigaru do kraja ne pušim.
Uopšteno se bojim poraza i neuspjeha. Više volim ne pokušavati nego pokušavati i brojati poraze.Stvar je u tome što kad bi svi mi prije tog čina/rizika promislili par puta u gluhoj sobi, svi bi odustali od te ideje.
Postoji nešto jače od nas, što nas tjera da pokušamo, da nešto dobijemo po svaku cijenu.
Freud je to nazvao ID-om, to su svi surovi nagoni kod čovjeka, sve ono što imamo zajedničko sa životinjama. Nalazi se u nesvjesnom dijelu uma i sigurno je jače od superEga.
Svi smo mi nekad riskirali i propali.
Svi smo mi nekad riskirali i dobijali.
Razlika je što neko broji pobjede, neko poraze. To nas čini ljudima.
umrijet ces glup  :dontknow:

riskirati treba ali uvjek 2 puta razmisliti o tome i svjesno ici za time...
svi mi volim pobjedivati, ali zivot je kurva i onda umres :D
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
« Odgovori #11 : 09 Travanj, 2011, 02:05:04 »
umrijet ces glup  :dontknow:

riskirati treba ali uvjek 2 puta razmisliti o tome i svjesno ici za time...
svi mi volim pobjedivati, ali zivot je kurva i onda umres :D
Mogu umrijeti neispunjen, glup nikako.

Offline Ensiferum

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Runner SP
  • Moja Kaciga: Klapalossi Šljem
  • MojSetup: Malossi Sport
  • MojSpuh: Malossi Mhr Replica
« Odgovori #12 : 09 Travanj, 2011, 05:22:41 »
Pa ono, u prirodi je čovjeka da nikad ne miruje... ima knjiga Crni mačak, pa ju pročitaj  :icon_tongue: .
Biti čovjek rješenje ili čovjek problem.
Da ne valjam gluposti... ako ništa ne poduzimaš ništa se neće ni dogoditi... da li očekivati promjenu ili ju sam izazvati...
Veliki dobitak dolazi s velikim rizikom...

Ne biti kamikaza  :sad1: 

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #13 : 09 Travanj, 2011, 07:59:26 »

Veliki dobitak dolazi s velikim rizikom...

veliki gubitak dolazi s velikim rizikom...
-------------------------------------------------
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #14 : 09 Travanj, 2011, 08:12:27 »
čim je veći rizik tim je veći mogući dobitak ali i veliki gubitak..
tko ne riskira on najčešće nema...ali tko riskira isto ima šanse da dobije i ne dobije.. riskirati znači kockati se.. možda dobiješ a možda izgubiš sve..
onaj tko riskira a dobije, rizik mu se isplatio.. al sad ti znaj dal ćeš dobiti ili ne?

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 09 Travanj, 2011, 08:19:05 »
sve je do svoje procjene....ko i na motoru,ulozeno-dobiveno/ili izgubljeno.....svatko bi trebo sam procijenit

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #16 : 09 Travanj, 2011, 12:09:59 »
Sad cu vam ja napisat nesto,ko hoce neka me shvati ozbiljno,ko misli da izmisljam..cisto me zaboli,ovi par ljudi sto ima ovdje na forumu iz TZ ,poznaju me svi licno i svi znaju da nisam ni mamin ni tatin sin,i da sam skoro sam sebi sve stvorio,imo sma malu pomoc od buraza nekad davno do neke 15 god i od tad sam solo u svemu.......riskiro sam u svoje 22 godine dosta puta ..i mogu vam reci dosta puta sam skupo platio taj rizik cak i izgubio jos vise...ali neki realan omjer je 1:2 ....znaci jednom sam platio skupo gresku neku i opeko sam se ..a 2 puta mi se isplatilo ...i sad kad sve saberem i sagledam situaciju ...itekako mi se isplatio rizik i opet cu riskirat,jer od sjedenja i cekanja da ti nesto padne sa neba,da ti bog pomogne ili slicno,nema nista.....ne kazu djabe..pomozi sam sebi,pa ce ti i bog da pomogne .....ja se ipak drzim toga......ali jedan savjet ..kad god riskiras u bilo cemu ....uvijek dobro ramoztri,razmisli,stavi na papir sta sve mozes izgubit ,sta sve dobit,koliko te ta greska moze kostat u zivotu a koliko ces od toga neceg profitirat......i onda na kraju zakljuci dali je vrijedno to sve riskirat ?? u mom slucaju je bilo vrijedno ,ali znam dosta zivotni prica i znam dosta ljudi koji su bili na vrhu i na dnu ....i ajmo reci da 90%  njih padne sa vrha na dno ..ili se cak ni ne maknu sa tog dna nego potonu jos vise...tako da ima tu dosta i srece....Jednom sam procito nesto zanimljivo a to je ,, nije bitno koliko puta padnes,bitno je koliko puta si spreman ustati nakon pada '' ....ovo treba dobro zamaptit i kada god se desi da dozivis porez neki ...da ti ove rijeci budu u glavi i da ti daju snagu i volju da ponovo ustanes i bez straha pokusas nesto opet :) toliko od mene ...zz
« Zadnja izmjena: 09 Travanj, 2011, 12:12:52 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline cameosb

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
« Odgovori #17 : 09 Travanj, 2011, 12:32:41 »
Sad cu vam ja napisat nesto,ko hoce neka me shvati ozbiljno,ko misli da izmisljam..cisto me zaboli,ovi par ljudi sto ima ovdje na forumu iz TZ ,poznaju me svi licno i svi znaju da nisam ni mamin ni tatin sin,i da sam skoro sam sebi sve stvorio,imo sma malu pomoc od buraza nekad davno do neke 15 god i od tad sam solo u svemu.......riskiro sam u svoje 22 godine dosta puta ..i mogu vam reci dosta puta sam skupo platio taj rizik cak i izgubio jos vise...ali neki realan omjer je 1:2 ....znaci jednom sam platio skupo gresku neku i opeko sam se ..a 2 puta mi se isplatilo ...i sad kad sve saberem i sagledam situaciju ...itekako mi se isplatio rizik i opet cu riskirat,jer od sjedenja i cekanja da ti nesto padne sa neba,da ti bog pomogne ili slicno,nema nista.....ne kazu djabe..pomozi sam sebi,pa ce ti i bog da pomogne .....ja se ipak drzim toga......ali jedan savjet ..kad god riskiras u bilo cemu ....uvijek dobro ramoztri,razmisli,stavi na papir sta sve mozes izgubit ,sta sve dobit,koliko te ta greska moze kostat u zivotu a koliko ces od toga neceg profitirat......i onda na kraju zakljuci dali je vrijedno to sve riskirat ?? u mom slucaju je bilo vrijedno ,ali znam dosta zivotni prica i znam dosta ljudi koji su bili na vrhu i na dnu ....i ajmo reci da 90%  njih padne sa vrha na dno ..ili se cak ni ne maknu sa tog dna nego potonu jos vise...tako da ima tu dosta i srece....Jednom sam procito nesto zanimljivo a to je ,, nije bitno koliko puta padnes,bitno je koliko puta si spreman ustati nakon pada '' ....ovo treba dobro zamaptit i kada god se desi da dozivis porez neki ...da ti ove rijeci budu u glavi i da ti daju snagu i volju da ponovo ustanes i bez straha pokusas nesto opet :) toliko od mene ...zz
rocky 6, govor sinu

it's not about how hard you can hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward, how much you can take and keep moving forward, that's how winner is done
slazem se sa svime iznad
« Zadnja izmjena: 09 Travanj, 2011, 12:38:09 cameosb »

Offline Jump33r

• maxi forumaš
  • Brale
« Odgovori #18 : 09 Travanj, 2011, 13:00:24 »
"You cannot begin to live until you have hit rock bottom. Rock bottom says that you have hit the worst possible place in the human psyche. The only place you can go is up".
-Fight club.  ;D

Ali zapamtite, jednom kad dodete do vrha jedini put je PREMA DOLJE.  :icon_thumright:

Offline Loris Ri

• maxi forumaš
« Odgovori #19 : 09 Travanj, 2011, 14:29:28 »
Ali zapamtite, jednom kad dodete do vrha jedini put je PREMA DOLJE.  :icon_thumright:

potpis !!! pamet u glavu prije svake odluke....