radi se o Piaggio NRG power, znaci piaggio masina...
eto sami naslov kaze sta se desava... sad evo price... radi se o ovom djelu
http://www.sip-scootershop.com/EN/wwimages/984bc376-c392-4a17-8cf6-54ae7b6d3294.jpgstavio sam malossievu radilicu, nisam provjeravo, ali dali je ona sira od serijske? (to je prvo pitanje)
i problem je u tome sta na radilici nema dosta navoja da stisne serijski pulley, znaci zaserafim do kraja i ima pola milimetra lufta pulley i sav onaj propeler i ono sta jos stisne propeler(Drive pulley )...
eh sad meni je to pojelo vec dva pullya, variomat mi je pun spene vani je suncano a ja bi se vozio
doso sam do par zakljucka
-da je to sve prejako za serijski belt pulley
-da su zubci na radilici malo sjebani pa to sve jos jace sjebe ove druge zubce
-i da se naravno to sve zbog lufta od tih pola milimetra uvjek sjebe
i sad namjeravam kupit nes za malo jace scooteve koji imaju malo vise mesa na tim zupcima ako imaju ili nemaju trebam vas savjet ako znate tocnije detalje... eto ciljam tocnije na ovo: Belt pulley malossi ili mhr , Belt pulley Stage6 Racing, ili onaj polinijev, ili ako postoji kaj od rmsa? sam da je siri onaj dio kod tih zubaca da nebi i to izglodalo, i naravno da se to stegne muski a ne do kraja sa luftom
ae ae hitono mi je dajte neke razlike, detalje pluseve minuseve izmedju tih djelova, i da jos jedna sitnica, imam malossiev vario tak da ako ima kompatibilnost veze sa nekim drugim proizvodacem
hvala