I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja imam novog runnera, ali susjeda mi ima starog ja mislim iz '99 ugl... Meni je moj 100 puta stabilniji nego njegov i nekako se sigurnije osječam na svome nego na njegovom, pa vi pričajte....
Citat: Cole#2 - 05 Siječanj, 2008, 20:41:28Ja imam novog runnera, ali susjeda mi ima starog ja mislim iz '99 ugl... Meni je moj 100 puta stabilniji nego njegov i nekako se sigurnije osječam na svome nego na njegovom, pa vi pričajte.... Zato sam napisao na svoj komentar da se odnosi na sve modele osim na 50 SP!!!Zato što novi 50 SP ima upside - down vilicu a stari nema, ima veće kotače, robusnije izgleda i stabilniji je od stare pedesetke!!!Mana novom Runneru je i mali spremnik goriva od 7 litara kod 50SP, 125VX I 200VXR imaju spremnik od 8,7 litara!!!!Stari Runner ima 12 litara!!!!Ljudi moji a da ne pričamo o brzini i startnosti, sa svojim serijskim VXR-om novog operem u startu i u krajnjoj brzini a da ne govorimo o 180SP koji ima 21KS a 2T!!!Govorim iz vlastitog iskustva jer sam i sa VXR-om oprao i prestigao novog a sa 180SP sam doslovno osramotio novog VXR!!!Samo da kažem da novi VXR ima 19KS znači 2KS MANJE OD STAROG!!!!!!!!!!!!!!!!Oba dva motora su mi serijska!!!!!!!!!!!!!!! SVI OSTALI KOMENTARI SU SUVIŠNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Citat: Goran - 06 Siječanj, 2008, 10:28:40Citat: Cole#2 - 05 Siječanj, 2008, 20:41:28Ja imam novog runnera, ali susjeda mi ima starog ja mislim iz '99 ugl... Meni je moj 100 puta stabilniji nego njegov i nekako se sigurnije osječam na svome nego na njegovom, pa vi pričajte.... Zato sam napisao na svoj komentar da se odnosi na sve modele osim na 50 SP!!!Zato što novi 50 SP ima upside - down vilicu a stari nema, ima veće kotače, robusnije izgleda i stabilniji je od stare pedesetke!!!Mana novom Runneru je i mali spremnik goriva od 7 litara kod 50SP, 125VX I 200VXR imaju spremnik od 8,7 litara!!!!Stari Runner ima 12 litara!!!!Ljudi moji a da ne pričamo o brzini i startnosti, sa svojim serijskim VXR-om novog operem u startu i u krajnjoj brzini a da ne govorimo o 180SP koji ima 21KS a 2T!!!Govorim iz vlastitog iskustva jer sam i sa VXR-om oprao i prestigao novog a sa 180SP sam doslovno osramotio novog VXR!!!Samo da kažem da novi VXR ima 19KS znači 2KS MANJE OD STAROG!!!!!!!!!!!!!!!!Oba dva motora su mi serijska!!!!!!!!!!!!!!! SVI OSTALI KOMENTARI SU SUVIŠNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ti je sve zbog euro normi.
zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??
Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan
Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 13:21:43Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan Točno,slažem se s tobom, isto mislim da je to jedini razlog!!!
Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 13:21:43Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan Nije to nego zbog EKO normi
Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 15:21:49Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 13:21:43Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan Nije to nego zbog EKO normi mozha i radi toga al chita san u nekoj talijanskoj moto reviji di e bilo par slika razbienih runnera i neki natpis ye bia da che ga zabranit proizvodit
Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 15:41:34Citat: black-rox - 06 Siječanj, 2008, 15:21:49Citat: R@VeN - 06 Siječanj, 2008, 13:21:43Citat: marko.p - 06 Siječanj, 2008, 12:36:45zadnja godina 180sp je 2003...jel se zna pravi razlog prestaje proizvodnje??chita san negdi da je zabranjen proizvoditi zbog velike smrtnosti na njemu da je prebrutalan Nije to nego zbog EKO normi mozha i radi toga al chita san u nekoj talijanskoj moto reviji di e bilo par slika razbienih runnera i neki natpis ye bia da che ga zabranit proizvodit Što ste zapeli za te EKO norme!!!Nemojte mi reći da su SP-ovi prestali proizvoditi radi ispušnih plinova - to je glupost, za to se nađe lako rješenje odnosno to je najmanji problem!!!Runner 180SP je prebrutalan motocikl i najčešći uzrok nesrećama i smrtnosti!!!
A sto sam ja rekao za euro norme. Mislim da SP180 zagadjuje vise nego nekoliko danasnjih automobila...Ako sam dobro skuzio, nema vise ni SR150 tj. opcenito vise nema 2-T masina vecih kubikaza.
Citat: SlowRider - 06 Siječanj, 2008, 17:27:34A sto sam ja rekao za euro norme. Mislim da SP180 zagadjuje vise nego nekoliko danasnjih automobila...Ako sam dobro skuzio, nema vise ni SR150 tj. opcenito vise nema 2-T masina vecih kubikaza.Tako je više nema ni sr 150 zato su počeli radit 4T samo je pitanje vremena kad će prestat proizvodit i 50 2T
Da Rox je upravu..to i jest raloz zasto su ga prestali prozvodit ..cito sam u moto casopisu podavano da je to razlog ...i ovo sto se tice koji je ljepsi..naravno ako neko ima starog runnera rece da je ljepsi stari ,neko novog rece novi ....stvar ukusa ..i nema toga ko ce reci npr da ima novog da je ljepsi stari....tak da ne vrijedi vam oko toga raspravljat ...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...