Tehnički kutak > Injection

Sviječica upit?

<< < (3/6) > >>

Lenko:
Sad tek vidim da tvoj skut nije Di Tech ! Ovo prethodno je za njega. Nadji na netu, a imaš i na ovom forumu, user manual. pa vidi koju svećicu koristi.

xtr3m3:
probaj ugraditi filter za vlagu na cijevi od kompresora, ja to već furam par godina i nakupi se sranja unutra, svaki tjedan ili češče ako je vlažno ispraznim to smeće
ugl imao sam sranja sa svjecicama i ja, mislim tko nije imao na pj/ditech... od kada imam to i od kada sam preradio airbox da daje više zraka budući da imam gore polini kit svjecice mi traju duže, iako je problem periodičnog nemirnog rada u leru ostao...

Lenko:

--- Citat: xtr3m3 - 19 Travanj, 2011, 16:27:35 ---probaj ugraditi filter za vlagu na cijevi od kompresora, ja to već furam par godina i nakupi se sranja unutra, svaki tjedan ili češče ako je vlažno ispraznim to smeće
ugl imao sam sranja sa svjecicama i ja, mislim tko nije imao na pj/ditech... od kada imam to i od kada sam preradio airbox da daje više zraka budući da imam gore polini kit svjecice mi traju duže, iako je problem periodičnog nemirnog rada u leru ostao...

--- Kraj citata ---
Daj neku sliku i objašnjenje kako si to uradio !

maki 225:
Ma neda mi se hebat više s njime,prepravljam ga na karbrator i gotovo.

Lenko:

--- Citat: maki 225 - 19 Travanj, 2011, 17:32:53 ---Ma neda mi se hebat više s njime,prepravljam ga na karbrator i gotovo.

--- Kraj citata ---
Razmisli dobro ! Ne bih da ti malerišem, ali ja nisam nikog čuo da je zadovoljan takvim tehničkim rešenjem. Pogotovo posle 2,3, ili 4 godine takvog upražnjavanja !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju