Tehnički kutak > Injection

Sviječica upit?

<< < (2/6) > >>

Lenko:
A što ne bi probao Šampion ili Denso ? Ja sam izvadio CPR8E i stavio Šampion i skut je poleteo !

maki 225:
A kod mene ti tu nema baš izbora kužiš, jbg.
Imali smo baš ovlašteni aprilia servis i prodaju al jbg propalo.
I sad moram tu po auto djelovima tražit pa se ovaj slučajno zalomi koja.
A koje jesu oznake za densko i šampion i koje jesu cijene?

Lenko:
Vidi bato: ja sam iz Zemuna. Veoma jaka firma za opremanje skutera je Motobox, koja je iz Novog Sada, udaljena 90 km od mene. Ja ih okrenem telefonom, kažem treba mi to i to, posavetujem se sa njima, i poručim deo koji ja hoću. Sutradan mi taj deo dođe, platim ga poštaru i rešen problem. Sigurno tako nešto ima i kod tebe. A firmu malo potraži po Netu, siguran sam da ima firmi koje danas tako posluju. Ipak, bato, ovo je 21. vek!

maki 225:

--- Citat: lenko - 18 Travanj, 2011, 21:08:11 ---Vidi bato: ja sam iz Zemuna. Veoma jaka firma za opremanje skutera je Motobox, koja je iz Novog Sada, udaljena 90 km od mene. Ja ih okrenem telefonom, kažem treba mi to i to, posavetujem se sa njima, i poručim deo koji ja hoću. Sutradan mi taj deo dođe, platim ga poštaru i rešen problem. Sigurno tako nešto ima i kod tebe. A firmu malo potraži po Netu, siguran sam da ima firmi koje danas tako posluju. Ipak, bato, ovo je 21. vek!

--- Kraj citata ---
Ma ok sve je to uredu,nego koje oznake su denso i šampion?

Lenko:
Jbt, tebe baš mrzi da čitaš !
OBIČNE

sagem equem RTC72L 17kn

NGK CPR8E 66kn

Champion RG6YC 65kn

PLATINUM

DENSO XU24EPR-ZU (projected,19mm dohvat,U groove) 100kn (nema u HR)
DENSO U24ESR-NZU 100kn (nema u HR)
ZMR7AP 171kn
IRRIDIUM

DENSO IU24 130kn

DENSO IWF 23 130kn (ponekad nedostupna u HR)

NGK DCPR8EIX 134kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju