Tehnički kutak > Injection

Sviječica upit?

<< < (4/6) > >>

maki 225:
Ma več sam odlučio,i ako tko treba pumpu,dizne i ta čuda nek se javi da mu prodam.xd

Iwo SR Tuono:
samo naprijed

1l es95 9.97kn  :toothy9: :toothy9: prosječna potrošnja nakitanog karba je 6 litara, prosjek nakitanog ditecha je 3 litre  :toothy3: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Mislav46:
postoji i obična denso svjećica za ditecha. U veleprometu košta 50kn. Ja sam sa ditechom imao dosta problema- krepavanje svijećica na svakih 50-100km (inino loše gorivo), zatim turiranje motora, pa se gasio svaki put kada bi stajao na semaforu.... No u zadnjih par godina više nemam problema. 2 puta mi se pregrijao i crko......od tada više ni ne sipam rashladnu tekućinu, svijećicu ne pamtim kada sam promijenio, a motor ide kao blesav. Koristim valvolin polusintetiku, točim na OMV-u

Lenko:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Travanj, 2011, 20:53:30 ---samo naprijed

1l es95 9.97kn  :toothy9: :toothy9: prosječna potrošnja nakitanog karba je 6 litara, prosjek nakitanog ditecha je 3 litre  :toothy3: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
A serijale 2,3 do 2,5l ! Nekad je i matematika cudo !

Mislav46:
kakva je to vožnja kad ditech troši 2,3 do 2,5 L ? Meni serijski ditech redovito popije 3,5 L

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju