Ja neznam zasto pricate nesto sto niste probali i imali nego pricate sve teoretski i ono sto mislite da bi bilo a niste to imali i vozili ...
Ne kužim, vama je prepucavanje drugo ime, svi se rade pametni. Pa pročital sam pun k kaj pričate o spuhovima i sl, ovo malo sam i na svoju ruku isprobal, doduše ne puno toga al princip je isti na svakom skuteru.
I još pun k toga pročital po stranim forumimama i na ovom, od ovakvih pacjenta kak ste vi, di ste sve imali i probali, i onda sad sami sebi pljujete h zube, kad sad tak neke veliš. Nisam imal nardo ni R ali ak neko ko je s njim puno isprobaval veli da je tak i kak onda sad kad ja to ponovim nije...ti veliš onda je, a ja tebe citiram u par tema dalje i onda to demantiraš...karikirano velim
Pa ja bi strgal 3 mašine da nisam poslušal tebe i slične kaj su pričali o svojim iskustvima...ipak to nečem služi!
A ovaj Pralas prije par mj. je tupil kak zeger treba biti okrenut u smjeru klipa inače nije dobro i ispadne van, a sad kad ga se pita neke dela se neki baja i kaj ja znam kaj(bahat u pm), a do prije neznam kolko nije znal čemu zeger služi...ne razmem takve ljude
Pa smo normalni...ljepo se dogovorimo sve!