Tehnički kutak > Garaža
Aerox by Moto Ogi
Miki-speedy:
Place za bijelim undertailom,place! :toothy3:
Inace serijala look predivno!
danc00:
--- Citat: stefek - 25 Travanj, 2011, 09:39:48 ---skuter je ko da je iz dućana izašel,fino i uredno bez pretjerivanja :icon_thumright:
kaj ti kupuješ gume po izgledu?
čovjeku je očito bitna kvaliteta i držanje pa je kupil ml50.
--- Kraj citata ---
:nono:
Ja nisam niš rekel da GUME NE VALJAJU ! Nego da su ružne i da su gore "recimo" MC29 izgledal bi puno ljepše, ne bi bilo mane u izgledu :icon_thumright:
A to kaj on zna zake ima te gume koje ima to je druga priča i za to mu niš nisam rekel...
BTW to je neka opaka serijala čak i naturpijana kad ide po Garminu 85km/h, a kad su je takvi majstori sređivali niš drugo ni ne dolazi u obzir!
Miki-speedy:
--- Citat: danc00 - 25 Travanj, 2011, 14:18:00 --- :nono:
Ja nisam niš rekel da GUME NE VALJAJU ! Nego da su ružne i da su gore "recimo" MC29 izgledal bi puno ljepše, ne bi bilo mane u izgledu :icon_thumright:
A to kaj on zna zake ima te gume koje ima to je druga priča i za to mu niš nisam rekel...
BTW to je neka opaka serijala čak i naturpijana kad ide po Garminu 85km/h, a kad su je takvi majstori sređivali niš drugo ni ne dolazi u obzir!
--- Kraj citata ---
"Od prerada ima Gianelli Extra auspuh, variomat Top Performanse, jaču diznu"
robert:
rox ko rox, sam po sebi lijep ali ovaj tvoj je bonbon
svaka čast tebi i onima koji su radili na njemu.
skipper_2t:
par puta ima priliku vidit roxa uživo,sta rec nego perverzija :binkybaby: nego jeli tebi sin ide u srednju marulić ili ona druga na rivi?i jeli njegov rs mat crni?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju