Tehnički kutak > Garaža

Aerox by Moto Ogi

<< < (5/16) > >>

danc00:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 25 Travanj, 2011, 19:12:34 ---"Od prerada ima Gianelli Extra auspuh, variomat Top Performanse, jaču diznu"

--- Kraj citata ---
??? ??? I? To sam skužil i u prvom postu.

steeef:

--- Citat: danc00 - 25 Travanj, 2011, 14:18:00 --- :nono:
Ja nisam niš rekel da GUME NE VALJAJU ! Nego da su ružne i da su gore "recimo" MC29 izgledal bi puno ljepše, ne bi bilo mane u izgledu  :icon_thumright:

A to kaj on zna zake ima te gume koje ima to je druga priča i za to mu niš nisam rekel...

--- Kraj citata ---

pročitaj post kak se spada prije komentara..
to kakva je šara niko očito ne gleda nit je ikome bitna za cijelokupan dojam motora/skutera..
a ta tvoja sava je goli đovani naspram molasa,nakon 2 iljade je ko plastika i niš ne vredi..a to kaj ima ljepšu šaru moreš zakapčit mačku o rep..
kakva god šara da je na gumi skueter je picikato napravljen..i svako normalan bude kupil gumu koja je kvalitetna a ne koja ima ljepšu šaru.

danc00:

--- Citat: stefek - 25 Travanj, 2011, 21:09:59 ---pročitaj post kak se spada prije komentara..
to kakva je šara niko očito ne gleda nit je ikome bitna za cijelokupan dojam motora/skutera..
a ta tvoja sava je goli đovani naspram molasa,nakon 2 iljade je ko plastika i niš ne vredi..a to kaj ima ljepšu šaru moreš zakapčit mačku o rep..
kakva god šara da je na gumi skueter je picikato napravljen..i svako normalan bude kupil gumu koja je kvalitetna a ne koja ima ljepšu šaru.

--- Kraj citata ---

Daj se skockaj, ko je kaj govoril da sava valja a molas ne! Bezveze me vučeš za jezik a niš takvog nisam ni pomislil, a kamo li rekel! Ima tema o gumam pa more tam...

Rekoh da je ljepša, a ne bolja i EOD .

robert:
e ekipa, moramli ja u administraciju?
 :angry7:

Miki-speedy:

--- Citat: danc00 - 25 Travanj, 2011, 20:59:20 --- ??? ??? I? To sam skužil i u prvom postu.

--- Kraj citata ---
Pa vidim cudis se sto ide 85 po garminu pa zato kazem  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju