Tehnički kutak > Garaža
Aerox by Moto Ogi
Infernus:
odlican rox... :icon_thumright:
steeef:
skuter je ko da je iz dućana izašel,fino i uredno bez pretjerivanja :icon_thumright:
--- Citat: danc00 - 24 Travanj, 2011, 23:37:27 ---
Jedino su mi gume ružene, da si stavil savu MC29(ili pilot) bio bi najljepši na forumu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
kaj ti kupuješ gume po izgledu?
čovjeku je očito bitna kvaliteta i držanje pa je kupil ml50.
breza:
Na ovom linku se može vidjeti kako je izgledao kad je izašao iz garaže Moto Ogi-ja, pa je trebalo još samo nekoliko sitnica uskladiti sa sadašnjim stanjem.
http://motoogi.fullbusiness.hr
Što se tiče krajnje brzine, ona je 85 km/h, mjerena sa Garminom.
Stavio sam Garmina ispod sica, dan je bio bez vjetra, pravac ulaska u grad oko 2 km dužine, pa otvorim gas do kraja i to u jednom i u drugom pravcu.
Inače po njegovom satu kazaljka ide skoro do one crvene lampice za vodu ( fali 3 mm ). Inače ja sam težak preko 100 kg, sa lakšim vozačem bi išao sigurni i više.
Sve to nije za čuditi jer moji serviseri su i moji prijatelji a to puno znači.
Jedan od njih je Radić Tonči ( Čuni ) koji priprema sve skutere za prvenstvo Hrvatske, a drugi je Luigi Aljinović- Điđi koji je poznati vozač i serviser.
Domba:
Preljepo
breza:
Kao što je i „stefek“ rekao, gume se ne kupuju po izgledu. Svatko ko je imao Molasice, hvali ih i to je bitno.
One su jedine gume koje se „troše“ a to znači da su meke i da dobro drže.
Imao sam Pirelli Evo 21-22, prvu godinu bile dobre, drugu već loše.
Zatim sam imao Dunlop RS 207, vrlodobra guma ali je treba grijat, ima visoku radnu temperaturu i teško je doći do nje osim ljeti.
Bridgestone Molas ML 50 nije izgledom nešto specijalno, ali po karakteristikama je za klasu iznad ostalih. ( i po cijeni ).
Na znanje i ravnanje Yamaha Aerox ima serijski predimenzionirane gume, i on sa svojom težinom ne može uspostaviti potpun kontakt ako je guma poluslick.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju