Neda mi se crtat pa stavljat na net, pa ćemo textom, i ako slijediš korak po korak i brojiš, nemreš fulat...
Ok, prvo skini onaj u sredini, koji je ispod kurble za paljenje...
Onda skini ona dva tamna serafa skroz lijevo što ti drže airbox (oni zapravo ne smetaju, ali bi ti airbox mogao smetati...)
Onda kreni redom, ona dva gore koja drže blatobran )crnu plastiku od blatobrana)
Onda ona dva lijevo od plastike blatobrana i desno od airboxa, znači ona dva ispod velikog žutog šerafa držača dekla...
Onda Onaj donji šeraf skroz lijevi, vidi se na drugoj slici tik ut donji šeraf airboxa
Onda ona tri duž donjeg dijela koji idu iznad sajle za kočnicu na drugoj slici...
I onda ti ostaje još jedan skroz desno na drugoj slici se vidi, po visini je na sredini maaalo dolje
I onda još iznad nega na prvoj slici se vidi lijevo od šerafa koji drži amortizer...
Ukupo, 13 šerafa...
Kad ih skineš, ne očekuj da će poklopac samo tako otpasti, ima on još nekoliko stvari koje ga drže.
Prvo je brtva/dihtung uzduž cijelog poklopca koja je malo "zapečena" pa ga drži...
Drugo je osovina od kuplunga koja je ugurana u ležaj koji je s unutarnje strane dekla (kod ispupčenog djela dekla na desnoj strani)
I treće su dva centrirera to jest "štifta" koji služe da poklopac pravilno sjedne prije nego se zašerafi...
Tako da kad si sve ove gore šerafe odšerafio, lupkaj po poklopcu, cimaj ga malo gore-dolje i vuci prema sebi...
Ako i tako nejde, onda laaaagano odvijač zaguraj između dekla i poklopca (PAŽLJIVO DA NE OŠTETIŠ!!!) i pomogni se time...
Nemre bit niš drugo. Ja sam dva put skido,i nikad problema...
Ajd pa javi...