Općenito > Propisi

Pitanje u vezi kazne?

<< < (2/4) > >>

cona_rab:
možda te samo zastrašuju   :dontknow:
ako sam dobro vidio imaš 17 god znači maloljetan si,pa možda zbog toga nisu ti dali da išta potpišeš  :dontknow:

dieseL:
Imas li papire od motora i jel registriran? Ako imas i regan je i glasi na tebe, ako si se normalno vozio, nemas frke, idi na sud i proci ces sa sudskim troskovima roditelja ako ti je prvi puta i dobit ces sudski ukor, u suprotnom, kazna. Znaci ako ti nije prvi puta, bolje plati i bok ;) sud ti moze nesto sitno mozda smanjit ako se dobro izvuces i izgovoris :)

wonderkid:

--- Citat: Edy46 - 31 Ožujak, 2011, 20:41:23 ---ako je teb to mala kazna,i da uracunamo da san postiva sve propise i zakone onda ti mora da si neki rokfeler,eto ti mi posalji pare i ja platim kaznu ;)

--- Kraj citata ---
kaj si postival zakone,nemoj se pravit pametan,nemas vozacku i vozio si te si onda postivao zakone,ajde ne filozofiraj i nemoj se pravdat,kriv si i gotov a to da je mala kazna,jel ti znas uopce kazne za navedene prekrsaje

Edy46:

--- Citat: dieseL - 01 Travanj, 2011, 12:31:30 ---Imas li papire od motora i jel registriran? Ako imas i regan je i glasi na tebe, ako si se normalno vozio, nemas frke, idi na sud i proci ces sa sudskim troskovima roditelja ako ti je prvi puta i dobit ces sudski ukor, u suprotnom, kazna. Znaci ako ti nije prvi puta, bolje plati i bok ;) sud ti moze nesto sitno mozda smanjit ako se dobro izvuces i izgovoris :)

--- Kraj citata ---

motori ima papire,i regan je da normalno sam vozio,stigla je kazna samo nije motor na meni vec na materi i sad je doslo 1100 kuna sada je to njoj kao kazna neznan oce meni sta dolaziti,i prvi mi je put...

--- Citat: wonderkid - 01 Travanj, 2011, 15:23:02 ---kaj si postival zakone,nemoj se pravit pametan,nemas vozacku i vozio si te si onda postivao zakone,ajde ne filozofiraj i nemoj se pravdat,kriv si i gotov a to da je mala kazna,jel ti znas uopce kazne za navedene prekrsaje

--- Kraj citata ---

ka 1. motor je bia od matere,kao 2. kako ti znas da ja nisan postiva propise (taj dan je bila akcija na sve motore,samo ja nisan zna) u svakome slucaju ja san bia posten pa san sta moga san ja njima okrenit se napola ceste i pravac u garazu koja mi je bila 10 m od njih i sta bi onda na kur meni napisali kad me vec vuces za jezik...

I da molia bi ako ima ko kakve zalbe za ovo kao davanje maloljetniku motor svjesno,molio bi ako moze mi upload i poslat link na pm!

kilezg:
eto meni se danas desila situacija da sam iso do ducana i nisam imao kacigu niti papire od motora ni vozačku i , naravno, halto me drot. imam B kat samo, motor je regan, prek osobne me provjerio. soma kuna za kacigu i dva soma za kategoriju. da nisam imao B kat. ides odmah u pritvor.

nista nisam trebo potpisat, on je sam sebi ispunio papir neki i to je to. tak je to po novom ....

ugl. samo se nosite kacige i budite normala, nece vas dirat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju