Općenito > Propisi
Pitanje u vezi kazne?
Edy46:
Eo prosle subote me zaustavila policija i uvatili mi kao po obicaju prigovarat,uglavnom nemam vozacku,nisam imao nikakvih isprava ni dokumenata tada uza sebe,odveli su me u postaju na provjeru identiteta,i dali mi da pusem dali sam pio sta od alkohola i napuvao sam 0,00 nakon toga su me pustili i rekli da ce mi doci kazna oko 5400 kuna,sada je problem u tome sta mi nisu nista dali da potpisem,ama bas nista mi nisu dali od ikakvih papira sada sta ce biti sa time ako je ko ima takav slucaj pa da mi kaze :)
mario_f15:
dobit ces kaznu kuci i to je to
zali se
sud ovo ono
mozd dobijes neku manju kaznu
btw. nisu ti puno ni rekli, kako znaju zabiberit.. :toothy3:
wonderkid:
zbog cega se zalit,daju mu tako malu kaznu i da se ide zalit,radije plati i drugi put razmisli sto radis
Edy46:
--- Citat: wonderkid - 31 Ožujak, 2011, 18:04:17 ---zbog cega se zalit,daju mu tako malu kaznu i da se ide zalit,radije plati i drugi put razmisli sto radis
--- Kraj citata ---
ako je teb to mala kazna,i da uracunamo da san postiva sve propise i zakone onda ti mora da si neki rokfeler,eto ti mi posalji pare i ja platim kaznu ;)
mario_f15:
--- Citat: Edy46 - 31 Ožujak, 2011, 20:41:23 ---ako je teb to mala kazna,i da uracunamo da san postiva sve propise i zakone onda ti mora da si neki rokfeler,eto ti mi posalji pare i ja platim kaznu ;)
--- Kraj citata ---
hoce rec da nisi puno ni dobio
koliko si mogo dobit
koliko ja znam kazne su od 5-15.000 tkn ! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju