Općenito > Propisi

Pitanje u vezi kazne?

<< < (3/4) > >>

Edy46:

--- Citat: kilezg - 13 Travanj, 2011, 21:52:36 ---eto meni se danas desila situacija da sam iso do ducana i nisam imao kacigu niti papire od motora ni vozačku i , naravno, halto me drot. imam B kat samo, motor je regan, prek osobne me provjerio. soma kuna za kacigu i dva soma za kategoriju. da nisam imao B kat. ides odmah u pritvor.

nista nisam trebo potpisat, on je sam sebi ispunio papir neki i to je to. tak je to po novom ....

ugl. samo se nosite kacige i budite normala, nece vas dirat.

--- Kraj citata ---

ma to mi je blesavo zasto nemas nikakvo pravo za nista,vec ti on napise sam sta god zeli :S

sule:

--- Citat: Edy46 - 13 Travanj, 2011, 22:28:22 ---ma to mi je blesavo zasto nemas nikakvo pravo za nista,vec ti on napise sam sta god zeli :S

--- Kraj citata ---

ne , napisace sta mu ti kazes :omfg:

kilezg:
al ces se moc zalit kad ti dode doma !

Edy46:

--- Citat: sule - 13 Travanj, 2011, 22:32:36 ---ne , napisace sta mu ti kazes :omfg:

--- Kraj citata ---

pa tako ti moze napisat sto jesi i sto nisi a ti pravdaj se da nisi to uradio ali pomocu cega dzavla crnog

dieseL:

--- Citat: kilezg - 13 Travanj, 2011, 21:52:36 ---eto meni se danas desila situacija da sam iso do ducana i nisam imao kacigu niti papire od motora ni vozačku i , naravno, halto me drot. imam B kat samo, motor je regan, prek osobne me provjerio. soma kuna za kacigu i dva soma za kategoriju. da nisam imao B kat. ides odmah u pritvor.

nista nisam trebo potpisat, on je sam sebi ispunio papir neki i to je to. tak je to po novom ....

ugl. samo se nosite kacige i budite normala, nece vas dirat.

--- Kraj citata ---

aa jesi si zabiberio :/
Prva stvar, papir ti mora dati na potpis, jer bi tak on mogo napisat za bilo koga ;)
A sto se tice situacije, sad znas da treba nosit kacigu pa makar preko ceste prelazis, tako barem ja radim, nema boga da ne stavim kacigu, cim sjedam na motor, stavljam kacigu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju