svaki yasuni općenito je vrlo vrlo kvalitetan spuh... nikad nisam čuo da je nekom puko.. R je jači od ostalih base spuhova, radi do 10500 okr bez problema na naturpijanom gusu, ja sam ga na polini sportu vrtio na 10400 a na serijali i do 10800..
to nemožeš sa zx-om, ni sa reverseom ni sa nekim laserom itd.. ima najkvalitetnije selene, najkvalitetniji i najtiši top, vrlo kvalitetne mig varove..
odličan nosač koji nikad ne pukne.. iako je skup vrijedi svake kune..
Nemam yasuni R, ali ovo nije istina za laser x-pro(za ostale ne znam), nisi ga probal pa ne znaš, varovi su niš lošiji od R-a, a vrti se na 10T(sad je poštelano sa 84 diznom skoro pa savršeno) sam tak, to je ono kaj sam ja htel, dalje me ne zanima pošto imam serijsku radilicu, ali sa 4g rolicama ide 10T i kaj je najbitnije kaj su okretaji viši to ide bolje(znači oko 9-10T je najjači), da stavim lakše role bez beda bi ga vrtel na 10,5T.... dok sa zx-om to nejde, bar ne sa tim rolama kaj sam provjeril na istom setupu.
A kolko sam videl i čul yashuni R je ok, no malo je skup. Videl sam ga kod Slow-a, i baš ga pitam da kaj je to napravil da se čuje tak tiho, veli NIŠ
, zbilja je tih ma skoro ko serijala, nikad po zvuku nebi rekel da je neki rezo spuh, dubok je zvuk ali tih!
Da postoji krom verzija dal bi za njega i 210€ istog trena... No da je tolko vječan/superioran ni to ne vjerujem ipak je to samo spuh od lima bez zaštite od korozije za 180€
-da podvučem crtu