Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (2/20) > >>

JogFromYamaha:
gle svaki spuh je dobar samot reba znat ustelat
yasuni r je lak jer ima sirok powerband
al po mome ak ides vec s 1600-1700kn u ducan onda donesi za 200kn vise kareru pa deri ko vraga

maminjo:

--- Citat: JogFromYamaha - 29 Ožujak, 2011, 21:56:35 ---gle svaki spuh je dobar samot reba znat ustelat
yasuni r je lak jer ima sirok powerband
al po mome ak ides vec s 1600-1700kn u ducan onda donesi za 200kn vise kareru pa deri ko vraga

--- Kraj citata ---

ma yasuni R je za moj AC gus maximala što mogu izvući iz njega, a pitanje i s njim kak bu sa pregrijavanjem

frki22:

--- Citat: maminjo - 29 Ožujak, 2011, 22:17:53 ---ma yasuni R je za moj AC gus maximala što mogu izvući iz njega, a pitanje i s njim kak bu sa pregrijavanjem

--- Kraj citata ---

ja imam yasuni city r (nesto siri powerband od samog r-a) na tp trophy-u  izvlaci maximum, kvaliteta izvedbe odlicna, jedino ne preporucujem onaj kevlar top jer se pocne ljustit sa vremenom znaci bolje cisti alu. top, sto se tice odrzavanja ja ga cesto premazem uljem i koji put na brzaka wd-om (na grani spuha) i uvjek izgleda kao nov :)

maminjo:

--- Citat: frki22 - 29 Ožujak, 2011, 22:27:15 ---ja imam yasuni city r (nesto siri powerband od samog r-a) na tp trophy-u  izvlaci maximum, kvaliteta izvedbe odlicna, jedino ne preporucujem onaj kevlar top jer se pocne ljustit sa vremenom znaci bolje cisti alu. top, sto se tice odrzavanja ja ga cesto premazem uljem i koji put na brzaka wd-om (na grani spuha) i uvjek izgleda kao nov :)

--- Kraj citata ---

koliko ti guta benzina kombinacija yasunija i karb 19mm?

ivanm:
svaki yasuni općenito je vrlo vrlo kvalitetan spuh... nikad nisam čuo da je nekom puko.. R je jači od ostalih base spuhova, radi do 10500 okr bez problema na naturpijanom gusu, ja sam ga na polini sportu vrtio na 10400 a na serijali i do 10800..
to nemožeš sa zx-om, ni sa reverseom ni sa nekim laserom itd.. ima najkvalitetnije selene, najkvalitetniji i najtiši top, vrlo kvalitetne mig varove..
odličan nosač koji nikad ne pukne.. iako je skup vrijedi svake kune..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju