Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
robert:
--- Citat: ivanm - 29 Ožujak, 2011, 23:11:29 ---svaki yasuni općenito je vrlo vrlo kvalitetan spuh... nikad nisam čuo da je nekom puko.. R je jači od ostalih base spuhova, radi do 10500 okr bez problema na naturpijanom gusu, ja sam ga na polini sportu vrtio na 10400 a na serijali i do 10800..
to nemožeš sa zx-om, ni sa reverseom ni sa nekim laserom itd.. ima najkvalitetnije selene, najkvalitetniji i najtiši top, vrlo kvalitetne mig varove..
odličan nosač koji nikad ne pukne.. iako je skup vrijedi svake kune..
--- Kraj citata ---
ovo mogu potvrditi! :icon_thumright: ni ja nikad problema sa yasuniem
maminjo:
--- Citat: ivanm - 29 Ožujak, 2011, 23:11:29 ---svaki yasuni općenito je vrlo vrlo kvalitetan spuh... nikad nisam čuo da je nekom puko.. R je jači od ostalih base spuhova, radi do 10500 okr bez problema na naturpijanom gusu, ja sam ga na polini sportu vrtio na 10400 a na serijali i do 10800..
to nemožeš sa zx-om, ni sa reverseom ni sa nekim laserom itd.. ima najkvalitetnije selene, najkvalitetniji i najtiši top, vrlo kvalitetne mig varove..
odličan nosač koji nikad ne pukne.. iako je skup vrijedi svake kune..
--- Kraj citata ---
to volim kad čovjek ovak opiše i objasni.....znači yasuni 'RULES' :headbang: :headbang:
A koliko bu meni vrtio na malossi sportu AC?
radomir.g:
Potpuno se slazem da gornja 2 posta...
Kad jednom probas Yasuni - uvek Yasuni :headbang:
Ja sam prezadovoljan sa njim. Uopste nije glasan u kombinaciji sa preradjenim airboxom, to je cist zvuk serijale naravno samo sa vise obrtaja.
Vozio sam ga na Athena Sport AC i sad na MHR Replici LC kitu, po meni idealna kombinacija.
Sto frki kaze samo ga sa vremena na vreme malo pospricas sa wd-om i nista vise mu ne treba od odrzavanja.
ivanm:
--- Citat: maminjo - 29 Ožujak, 2011, 23:22:30 ---to volim kad čovjek ovak opiše i objasni.....znači yasuni 'RULES' :headbang: :headbang:
A koliko bu meni vrtio na malossi sportu AC?
--- Kraj citata ---
oko 10000-10200..
3alfa3:
Steta sto ga ne rade za Z750 ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju