Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (6/20) > >>

M!cko46:

--- Citat: ivanm - 30 Ožujak, 2011, 22:40:53 ---ja sam yasuni r na piaggiu u krajnjoj vrtio sa gusom na 11200 okr.. po satu je išo 112km/h..
sad mhr replicu s nardom u krajnjoj vrtim na 11800 i ide po satu 122km/h..

--- Kraj citata ---
A sat koliko laze?

3alfa3:

--- Citat: M!cko46 - 30 Ožujak, 2011, 23:32:11 ---A sat koliko laze?

--- Kraj citata ---

Ak je prijenos otisao do kraja (a vjerujem da je), onda malo jer su to ipak visoki okretaji. Na mom NRGu je sat lagao oko 7%. Znaci, kad je pokazivao 107 km/h isao sam 100 km/h po GPSu.
Njemu bi po toj racunici brzina 112km/h bila oko 105 km/h, a 122km/h bi bilo 114 km/h

M!cko46:
Drug mi spusti 120kmh mala nizbrdica na njemu sve serijsko pa mislim se ko je tu lud ili je slikao ono tokom paljenja kad mu skoci brzina

3alfa3:

--- Citat: M!cko46 - 30 Ožujak, 2011, 23:39:12 ---Drug mi spusti 120kmh mala nizbrdica na njemu sve serijsko pa mislim se ko je tu lud ili je slikao ono tokom paljenja kad mu skoci brzina

--- Kraj citata ---

Ne isplati se raspravljat oko brzine koju pokazuje brzinomjer. Fino GPS u ruke ili djep pa vidjet stvarno stanje. Puno ljudi se vrlo neugodno iznenadi kad vide da umjesto (na primjer) 100 km/h idu zapravo ispod 80

VideRR:
ja imam navigaciju na mobu...i ovo se slazem s alfom da se ljudi iznenade...i jednom prilikom je ovaj jedan stavio i kad je vidio koliko mu scoot ide reko je da je to nemoguce da meni mob laze amo tamo i tako to sto se na kraju ispostavilo da je mob potpuno ispravno pokazo a on lago :D :D :D :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju