Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
JeRa:
odlican i kvalitetan spuh , vrijedi te novce :icon_thumright:
vanjossi:
--- Citat: maminjo - 29 Ožujak, 2011, 21:19:55 ---e tu si se grdo zaj#bo za lacostu, orginal majca lacosta ko kuži vidi se iz aviona jer orginal ili nije, ali nije ni to bitno već koliko je kvalitetnija od kopije za neusporedit uopće, čim ju obučeš na sebe sve ti je jasno, a i već nakon dva-tri pranja još ti je jasnije.....
samo šta yasuni pretpostavljam ipak nije baš toliko kvalitetniji od drugih...
--- Kraj citata ---
potpis imam doma jedan fejk pulover, jos jedno 2-3 pranja i mogu s njim brisat ruke nakon garaze :hmh:
frki22:
--- Citat: maminjo - 29 Ožujak, 2011, 23:06:13 ---
koliko ti guta benzina kombinacija yasunija i karb 19mm?
--- Kraj citata ---
gradska voznja 5l, otvorena voznja 4.5l - s time da ga ne stedim :) naravno sve je jako dobro postelano i promjenjena citava konfiguracija karba (sa originalnom konfiguracijom je trosio skoro litru vise)
animatrix:
svaka cast, jer moja nesretna serijala trosi podjednako
maminjo:
--- Citat: frki22 - 30 Ožujak, 2011, 00:27:53 ---gradska voznja 5l, otvorena voznja 4.5l - s time da ga ne stedim :) naravno sve je jako dobro postelano i promjenjena citava konfiguracija karba (sa originalnom konfiguracijom je trosio skoro litru vise)
--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da si mijenjao klipić, ler diznu i iglu?
ja sam na svom za sad samo maknuo iglu W16 i stavio W9...nije još to to, ali čekam sad yasunia pa ću po njemu štelati, možda neću ni trebati dirati niš drugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju