Ovako momci.. Ko nema namjeru da mi pomogne neka necita dalje.. ili ko se nerazumje bas najbolje u runnere
Kupio sam 31.12.2009g Gileru Runner SP 50
http://www.njuskalo.hr/image-w450/skuteri-do-50/gilera-runner-50-sp-49-cm3-slika-890782.jpg Znaci na njemu je sve fabricki. nista niko nije taknu. Imao sam problema sa losim gorivom nije htio da vuce.. pa sam se malo prepadao itd.. al poslije kad sam nasuo drugo gorivo. sa druge pumpe. naravno doslo je do promjene motor se vratio na staro.
Naime trenutno imam problem mali sanjim. Prije nego sto sam poceo sipati drugo girvo.. kad bi ga upalio on bi isao 70 km/h.. (a kad sam tek skinuo blokadu.. za koju ni neznam gdje dodje.. on je kucao 80-84 km/h) i za nekih 5-10 minuta nebi mogao vise od 40-50.. brizna bi mu opadala stalno.. kad sam nauso drugo gorivo.. on se kao vratio.. ima ubrzanje.. al opet to nije to ko prije on ide 73km/h max.. trenutno.. e moj tata ga je odvukao u neki servis.. i oni su dosli do zakljucka koji je meni jako jako jako glupp... automehanicar " Gospodine problem je u vazdusnom filter. Naime dok ste ga prali ( a ja sam ga rijetko prao inace bi ga samo krpom prebriso) voda je usla u filter i nemoze da povuce zrak" i on je to naplatio 100KM ili 350kn. e sad se pojavio novi problem kad danem full gas na startu.. on ko krene.. i najdenom pocne da se gasi! sto vi mislite o tome.
I jos jedno malo pitanje oko tunninga
Dajte mi preporuke koje dijelove da mjenjam na motoru.. da bi bio jaci.. imam u planu mallosi/jeve dijelove da stavljam.. al neznam sta?
ako mislite da je on fabricki uredu.. i da nebi trebalo nista mjenjat.. samo recite...
Hvala unaprijed!