Ajde da ja ne otvaram novu temu, nikad do sad nisam vozio skutere al me puklo da bi nabavio jednog
Do sad sam samo brzince i automatika vozio i natuko dobrih 70000km....
Interesira me dal je 10-15k km puno za novog runnera(znaci godiste 2006+) znam da cilindru klipu i radilici to ne bi trebalo nis predstavljat,al me interesira eventualno cackanje oko variomata rolica kvacila remena ,kaj sa vodenom pumpom ona ima i neki mikro remen ak se ne varam?
Znam da stil voznje utjece jako na sve to isto ko i setup skutera al me interesira kolko otprilike kostaju disk plocice za njega,za gume znam da su 250kn na vise...
Recimo da kupim rabljenog i kaj u najgorem slucaju treba izmjenjat i kolko to kosta?
Kolko su pouzdane pumpe ulja na tim motorima, ja bi ju u startu eliminirao cisto preventive radi.
Zatim me interesira jel cilindar na runnerima nikasil ili gus, osim toga pratio sam malo po forumima i vidio da vole riknut digitalne vure na instrument tabli.
Dal se potrosnja tog skutera da drzat u granicama 3,5l uz recimo brzinu 75-80 po satu?
Znaci uzeo bi skuter eventualno sa rezicem,nikakvi kitevi i slicno me ne privlace trenutno.
Pa bi vas zamolio da podijelite iskustva sa mnom najbolje iz prve ruke vlasnika doticnog motora.