Općenito > Generalno o skuterima

Kymco S8 ili Gilera SP50

<< < (6/10) > >>

wonderkid:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 29 Ožujak, 2011, 19:59:34 ---Ma covek kakav kimko, uzmi runnera i budi glavni  ;D Ne znam ako bi ta dva skutera usporedio? kimko je goli k**** --...

obrazloženja su dali pametni ljudi prije pa nema logike da ponavljam

--- Kraj citata ---
opet ti :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Citat: Miroslav Kamba - 29 Ožujak, 2011, 18:23:31 ---Očeš reč bez generalke ta kilometraža,ajd ne budi smješan! Kad se jednom motor rastavi to koliko je prešao se ne broji! Kod mene je lik se Energijom prešo 90 milja,al sad je na trečem cilindru i drugoj radilici,ležajeve ni ne broji! Tako da smanjite s brojkama!

--- Kraj citata ---
60tkm na serijsom cilindru i preko 30t km na base kitu,a na serijskom cilindru se da vozit i preko 100t km sa 3 brusenja cilindra ako ne i 2,ostalo nista nije mjenjao osim svjecice,frge,remena,variomata i reparacija vodene pumpe te spuh

Faba:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 29 Ožujak, 2011, 19:59:34 ---Ma covek kakav kimko, uzmi runnera i budi glavni  ;D Ne znam ako bi ta dva skutera usporedio? kimko je goli k**** --...

--- Kraj citata ---
trol

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Faba - 29 Ožujak, 2011, 20:03:39 ---trol

--- Kraj citata ---

Spam !

Kamba:
Wonderkid na to sam i mislin,nemoš bez specijale toliko preć,jasno mi je da je prešao toliko sa dvije ili tri specijale!

wonderkid:
nebih ja  znao sto ti mislis ;D ali to je skut koji je toliko presao nema veze sto je izmjenjao djelove,nakoon 40t km svaka serijala ima sigurno 30% manje performanse i vise da se uopste nista ne mjenja na skutu pa neke i ne doguraju tu kilometrazu,onda bi mogo razmisljat da kad svjecicu promjenim da to nije motor koji je presao toliko kilometara kada sam mjenao svjecicu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju