Općenito > Generalno o skuterima
Kymco S8 ili Gilera SP50
lopl:
Dvoumim se da li da uzmem NOVI kymco Super 8 (2T)ili RABLJENU Gileru runner SP50. Po mojem mišljenju je Gilera puno bolji skuter, ali ipak novo je novo.
Zanima me šta da uzmem, imajte na umu da ću vrlo vjerojatno stavljat novi variomat i auspuh(možda i kit). Nemojte samo napisat kymco ili gilera nego obrazložite svoje odgovore. I da, vrlo mi je važno da uz sređen variomat i auspuh idu bar realnih 80km/h.
_r0bi_:
--- Citat: lopl - 28 Ožujak, 2011, 20:02:42 ---Dvoumim se da li da uzmem NOVI kymco Super 8 (2T)ili RABLJENU Gileru runner SP50. Po mojem mišljenju je Gilera puno bolji skuter, ali ipak novo je novo.
Zanima me šta da uzmem, imajte na umu da ću vrlo vjerojatno stavljat novi variomat i auspuh(možda i kit). Nemojte samo napisat kymco ili gilera nego obrazložite svoje odgovore. I da, vrlo mi je važno da uz sređen variomat i auspuh idu bar realnih 80km/h.
--- Kraj citata ---
...pa renericu naravno kako je to pitanje....uz min ulaganja ide jako finoo piaggio agregat zakon....dijelova ima kod svake babe.... :laughing7: :icon_thumright:
walkay:
Runner ide sa serijskim variomatom i sa serijskim spuhom 80kmh tako da nema tu sta razmisljat. Ako bi treba birati izmedu novog Kymca i starog Runnera koja ima 10 god., opet bi Runnera uzeo! Masina je nepoderiva, dijelova ima koliko hoces, a za tuning je najbolji... :icon_thumright:
_r0bi_:
--- Citat: walkay - 28 Ožujak, 2011, 21:34:16 --- Masina je nepoderiva, dijelova ima koliko hoces, a za tuning je najbolji... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :headbang: :headbang: :icon_thumright:
animatrix:
meni je krmko ljepsi ali piaggio je jaci.. ja bih super 8 uzeo, 14" felge, totalno drugaciji dizajn, lijep skuter.. ima jedan decko na forumu.. nije snaga uvijek bitna..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju