Općenito > Generalno o skuterima
Kymco S8 ili Gilera SP50
wonderkid:
--- Citat: Miroslav Kamba - 29 Ožujak, 2011, 12:56:03 ---Ma nisam ja zaljubljen u Gileru,znao sam da češ to tako protumačit,kupio sam ga jer je ponuda bile da ju nisam mogao odbit! To da cvajo ima 80 milja se može okačit mačku o rep,i ti to znaš prika!
--- Kraj citata ---
znaci dhorvat koji ima s roxom preko 95 milja je glupost,tj imao je a sad je drugi vlasnik vjerojatno prekoracio brojku 100milja tako da se to ne moze okacit macku u rep
Kamba:
Očeš reč bez generalke ta kilometraža,ajd ne budi smješan! Kad se jednom motor rastavi to koliko je prešao se ne broji! Kod mene je lik se Energijom prešo 90 milja,al sad je na trečem cilindru i drugoj radilici,ležajeve ni ne broji! Tako da smanjite s brojkama!
animatrix:
sve preko 10K je pouzdano. tu neka prepucavanja koliko koji motor moze prijec, koda je bitno. ja sam svoj motor iz zelje znao rastavljati a ne iz potrebe. koda mi je bitno hoce li s istim karikama prijeci 10 il 50K kad cu nagodinu opet skidat cil.. a dijelovi jeftiniji nego za golfa
Faba:
--- Citat: Miroslav Kamba - 29 Ožujak, 2011, 12:56:03 ---Ma nisam ja zaljubljen u Gileru,znao sam da češ to tako protumačit,kupio sam ga jer je ponuda bile da ju nisam mogao odbit! To da cvajo ima 80 milja se može okačit mačku o rep,i ti to znaš prika!
--- Kraj citata ---
sjetio sam se,sliku je stavio luna500rr.
Kolko se sjecam,spominjala se 1 izmjena karika,remena i samo servisi.navodno nikad nije ostavio vlasnika na cesti,a cil i radilica su bili originalni
Go-Go RUNNER:
Ma covek kakav kimko, uzmi runnera i budi glavni ;D Ne znam ako bi ta dva skutera usporedio? kimko je goli k**** --...
obrazloženja su dali pametni ljudi prije pa nema logike da ponavljam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju