Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a nisam slikao.. šarafcigerom sam ih razdvojio i lagano ne do kraja skinuo, da stane šprica.. ušpricao pola šprice litijeve masti u svaku i razradio.. sad ide lako gore dolje, kao i prije..
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
cek jel se mogu skinut kak semerinzi da ne raskapam te usd vile?možda bi se dalo neam volje to raskapatbtw.on ima semering zajedno sa brisačem il se meni čini?http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621638466048&target=productdetail&category1=A%3AA_GILERA%3AA_GILERA_RUNNER5099&category2=CAT%3ACAT_ERSATZTEILE%3ACAT_ERSATZTEILE_WEDI
bum ja kupil noveznaci skinem stare ove i onda mogu natrpat mast unutra,da ne raskapam skroz
pa ako ces skidati čašice i stavljat nove semeringe i mast, inace su te čašice dosta uprešane, pogotovo ako su stare zapeknu, a materijal je aluminij i nemozes bas puno lupat po njemu da se ne ostetičašicu drzi jedan imbus vijak i navoj od tog vijka zna se odvariti al nemoze ispast, niti mozes skinuti čašicu dole(možeš ali imas posla onda), al to je kad krene po zlu