Tehnički kutak > Blokade
KEEWAY MATRIX-BLOKADE
BoLT3K:
Nema matrix blokadu ljudi, sta vam je :)
Imam 2 kuci, 50-ku sa Sportom i 125-icu.
50-ka blokade nije ocima vidjela, to sto pricate CDI,CDI, kupio sam ToP-ov i opet nikakva promjena, prije kita ga je sa serijskim CDI-om vrtio na max 7000, kad sam stavio top-ov CDI, opet ga ne dize iznad 7000... Smijesno je sto se raspravljate.. Veci karb, bolji variomat(jer je serijski *urac zivi), rezonantni spuh, po mogucnosti neki AC kit, i vec mozemo pricati o nekih 95-100km/h :icon_thumright: :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: Rockstar - 26 Studeni, 2009, 23:49:21 --- mada nekontam zasto ovo suzenje to je normalno ili ?
--- Kraj citata ---
ajde da i ja nesta pitam
da ne otvaram temu bezveze.
kod mene na foxu je isto ispuh vako zacepit ispuh do pola...
vodeno hlađenje
i sad me zanima dali ima potrebe za proširivanjem tog ispuha?
R@kija:
--- Citat: mario_f15 - 06 Siječanj, 2010, 15:44:09 ---ajde da i ja nesta pitam
da ne otvaram temu bezveze.
kod mene na foxu je isto ispuh vako zacepit ispuh do pola...
vodeno hlađenje
i sad me zanima dali ima potrebe za proširivanjem tog ispuha?
--- Kraj citata ---
nema..
ali mos probat..kaj te kosta!
Infernus:
--- Citat: BoLT3K - 06 Siječanj, 2010, 13:08:06 ---50-ka blokade nije ocima vidjela, to sto pricate CDI,CDI, kupio sam ToP-ov i opet nikakva promjena, prije kita ga je sa serijskim CDI-om vrtio na max 7000, kad sam stavio top-ov CDI, opet ga ne dize iznad 7000...
--- Kraj citata ---
Moj frend je svog netaknutog matrixa (znaci nis sarafano po njemu) nizbrdo stisnuo na 9900 rpm, i tada je isao oko 70 (po satu) a po ravnom ide max. 50.
Dal je to onda blokada kao prsten u variomatu ili jednostavno jako kratak prijenos?
(dakle CDI nije, matrix je 2007.g)
a za voznju uz brijeg je rekao da dobro ide... tako da mozda cak ni nema blokadu snage nego samo blokadu brzine, e a sad... koju? :icon_biggrin:
R@kija:
--- Citat: Infernus - 06 Siječanj, 2010, 16:42:33 ---Moj frend je svog netaknutog matrixa (znaci nis sarafano po njemu) nizbrdo stisnuo na 9900 rpm, i tada je isao oko 70 (po satu) a po ravnom ide max. 50.
Dal je to onda blokada kao prsten u variomatu ili jednostavno jako kratak prijenos?
(dakle CDI nije, matrix je 2007.g)
a za voznju uz brijeg je rekao da dobro ide... tako da mozda cak ni nema blokadu snage nego samo blokadu brzine, e a sad... koju? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
moj je doso da 9900 i jos se 2 puta resetiro sat..niz brijeg reko il ces se razletit il proc hahahha...kratak prijenos..moj je bio 2008 blokada na cdiu ima i tvoj jer ni moj niz brdo bez blokada ostalih nije iso prek 70...
sva sreca pa sam ga prodal ahhaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju