Tehnički kutak > Blokade
KEEWAY MATRIX-BLOKADE
zule020:
Ja sam stavio kit polini 70 dobio sam snagu ali ubrzanje ništa cdi je blokiran neka ovi pricaju sta oće to si narucujem imam karburator delortov 17 i po i rezonatni narucujem
CDi neda veći broj okretaja vozim 60 prema satu neznam dali je toćno i okretaji padnu na nulu to znaci do 8000 okretaja vrti i neda više.Kad to stavim nadam se da ce ic onda serijski je motor koma.
Rockstar:
sto se tice blokada mislim da ih Keeway matrix nema barem ne ovaj 2009 V3 kod mene je krajnja 70km/h....
evo slike pa zakljucite mada nekontam zasto ovo suzenje to je normalno ili ?
Luna:
--- Citat: Crazy Kuree - 02 Siječanj, 2008, 03:00:38 ---ili ništa od navedenog.... to je kewey i nema blokadu nikakvu sa kojom bi te ubrzo ni za 1km/h :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: soryy kadsi kupovo trebo si mislit o tome hehe dami je vidit tvoj izraz lica sad kad si to sazno hhehehehehe..... ima kit za deblokiranje mislim da je oko 1600kn i sadrži svašta (šira grana, remen, dizne,cdi...itd) ima neko ovdje na forumu i to sve ubrzava skuter da sa 65 ide 75 (ako i toliko ide po pravom satu) i ima bolje ubrzanje.... soryy :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :dontknow:
--- Kraj citata ---
kao prvo: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: zato što nemaš pojma
kao drugo: keeway ima blokiran CDI. CDI ima jack s nekoliko žica, i 3 žice posebno koje imaju svoje stopice. ima jedna žica koja se odpoji i skuter ide bolje (bolji start i krajna brzina). jedini problem je s tom žicom kjad je odpojena, skuter nemožeš ugasit na ključ, nego na nogicu ako imaš prekidač da skuter ne pali ako je nogica sa sastrane spuštena :toothy9:
ivanm:
--- Citat: Rockstar - 26 Studeni, 2009, 23:49:21 ---sto se tice blokada mislim da ih Keeway matrix nema barem ne ovaj 2009 V3 kod mene je krajnja 70km/h....
evo slike pa zakljucite
--- Kraj citata ---
to je normalno za zračnjak sa kratkim prijenosom..ovaj ispuh je uzak i tako je izliveno, ali proširivanje nema smisla samo ovako.. naravno da bi majstor uz kompletnu preradu cilindra iz njega mogao izvući maksimum, milsim da je to teška misija, iako ništa nije nemoguće..
kit, spuh, poštelati prijenos i neki veći karb to je već posao..
Bruno1990:
--- Citat: Luna - 06 Siječanj, 2010, 12:44:02 ---kao prvo: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: zato što nemaš pojma
kao drugo: keeway ima blokiran CDI. CDI ima jack s nekoliko žica, i 3 žice posebno koje imaju svoje stopice. ima jedna žica koja se odpoji i skuter ide bolje (bolji start i krajna brzina). jedini problem je s tom žicom kjad je odpojena, skuter nemožeš ugasit na ključ, nego na nogicu ako imaš prekidač da skuter ne pali ako je nogica sa sastrane spuštena :toothy9:
--- Kraj citata ---
pa............. da, a da razmislis da cijeli motor opcenito nije blokada???
imal ga je susjed...rijesio ga se fala bogu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju