Tehnički kutak > Blokade
KEEWAY MATRIX-BLOKADE
Mate:
Pozdrav. Jeli zna ko gdje su sve blokade na KEEWAY MATRIX? HVALA
igor.sb:
il vario il spuh il cdi blokiran
Crazy Kuree:
ili ništa od navedenog.... to je kewey i nema blokadu nikakvu sa kojom bi te ubrzo ni za 1km/h :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: soryy kadsi kupovo trebo si mislit o tome hehe dami je vidit tvoj izraz lica sad kad si to sazno hhehehehehe..... ima kit za deblokiranje mislim da je oko 1600kn i sadrži svašta (šira grana, remen, dizne,cdi...itd) ima neko ovdje na forumu i to sve ubrzava skuter da sa 65 ide 75 (ako i toliko ide po pravom satu) i ima bolje ubrzanje.... soryy :laughing3: :laughing3: :laughing6: :laughing6: :laughing9: :laughing9: :dontknow:
ChRiStIaN:
Prvo ti se smiješ sam sebi jer vidim da nemaš pojma!
Matrix ti ima jednu jedinu stvar za koju ja znam pošto sam furo od frenda skuter na servis! Njemu su stavili širu granu, mislim na ono između ispuha i zadnjeg lonca i ne košat nikakvih 1600 kuna nego ga je koštalo 300 kuna (servis uključen). Servis je bio u stubičkoj slatini. Dobio je samo na brzini, tromost je i dalje ostala! :icon_thumright:
Crazy Kuree:
Druže to nije blokada. onda i ja kad stavim zx umjesto seriskog, seriski ispada da je blokada... blokada je kad nešta skineš sa seriskog nečeg,drugim riječima ništa ne kupiš samo nešta odbiješ osječeš itd. a ne zamjeniš nešta... ta grana uključena je u taj kit od 1600kn al et nisam znao da ima i posebno za kupit :laughing9: :laughing9: ni ovo šta se kupi od 1600kn nije nikakvo deblokiranje više da je tunniranje al et tak su ga nazvali.... znači nema blokadu ali ima djelove koji se kupe da ga ubrzaju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju