Tehnički kutak > Garaža

moj "novi" Runner 50

<< < (7/9) > >>

stipe:
evo, motoric danas ima 9300km, na njemu je napravljen servis, izmjenjan mali remen, zupcanik, remen, valjcici, klizaci, matica, svjecica...

kevlar i laksi valjcici su bili jedno vrijeme, al sve skinuto, pa ce sad u prodaju...

cista serijala i ide cisto pristojno :)

stipe:
kupljen sc08, jos prominiti valjcice i nadam se da ce to biti to :)

danc00:
Šteta kaj sad nemaš KEVLAR+POLINI HIGH-SPEED...sa tim auspuhom bi primjetil razliku, nije sad nekaj ali je ipak malo jači od serijskog! Kevlar teško gura na serijali, ali sa variomatom i tim asupuhom to bi se super dalo uštelati. Dobil bi puno na živahnosti motora! A i malo krajnje oko 5km/h :icon_thumright:

P.S- naravno uz sve to trebal bi stavit odgovarajuće rolice i možda ali možda neke malo tvrđe federe kvačila, da ti se start poveća barem za 1000okr!

Jako mi se sviđa ovaj novi Runner, pogotovo ovakav udoban sic.

Jurich:

--- Citat: danc00 - 11 Studeni, 2011, 15:49:28 ---Šteta kaj sad nemaš KEVLAR+POLINI HIGH-SPEED...sa tim auspuhom bi primjetil razliku, nije sad nekaj ali je ipak malo jači od serijskog! Kevlar teško gura na serijali, ali sa variomatom i tim asupuhom to bi se super dalo uštelati. Dobil bi puno na živahnosti motora! A i malo krajnje oko 5km/h :icon_thumright:

P.S- naravno uz sve to trebal bi stavit odgovarajuće rolice i možda ali možda neke malo tvrđe federe kvačila, da ti se start poveća barem za 1000okr!

Jako mi se sviđa ovaj novi Runner, pogotovo ovakav udoban sic.

--- Kraj citata ---
koja ti je sad dizna na skuteru kad imas sc08?

stipe:
60

stavio sam valjcice 5.3 i mogu reci da se motoric preporodio, okretaje stalno drzi visoko i bolje ide, pogotovo na "vecim" brzinama  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju