Tehnički kutak > Garaža
moj "novi" Runner 50
stipe:
Evo taman dosao, dovezao svoj novi skuter, runner iz 2007 sa 4700km, original stanje, nigdje ogrebotine, sa kuferom :)
Slike cu sutra staviti.
Ovo mi je bitnije: na skuteru su jos blokade :toothy9: skinuta je samo sa variomata
Zanima me di sve ima blokade?
znam da ima variomat, ima auspuh? sto jos?
na auspuhu imaju nekakve dvije cjevcice koje ne idu nigdje, pretpostavljam da ih triba ispilati sto blize auspuhu i saviti?
karburator? triba vecu diznu?
i ako je netko radio na svom pa da mi kaze, sutra odmah bi stavio svog giannellija extra, i onda se tribam igrati sa diznama... jel zna netko koja bi bila dosta, da ne rastavljam sve 10 puta?
jel moram minjati i valjcice ili mogu ostati ovi moji, serijski?
stipe:
i koje kvalitetne gume uzeti?
sad su na njemu savine, stare 4 godine tako da mi bas i ne ulijevaju povjerenje...
tija bi sto kvalitetnije, tako da ne razbijam glavu...
Edy46:
nema vise nigdje blokade,te dvije cjevcice savit i zavarit to su od povrata plinova i bilo bi dobro po mogocunosti da auspuh nema katalizator onda,pa ako nema neki zahtjevni setup vec mislis samo auspuh stavljat stavi diznu 64,kolke gramaze su ti valjcici?? gume moze po volji meni najbolje leze na runner bridgestone ML50 :icon_thumright:
ivanm:
makni prsten sa variomata, otpili slijepa crijeva i zavari... lim ispred karba nemoj dirat.. samo stavi diznu 58. ako ga skineš ide dizna 64 al dobit ćeš samo veću potrošnju a performanse iste.. možeš staviti malo lakše role oko 6.1-6.2 gr da ima bolji start..
stipe:
a stavit cu giannellija extra, sto onda?
dizna 64?
valjcici 6.1?
i koliku potrosnju mogu ocekivati?
jel prevelik problem doci do karba? vidim da ima hrpu plastika...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju