Tehnički kutak > Garaža
moj "novi" Runner 50
Jurich:
--- Citat: stipe - 11 Studeni, 2011, 17:42:24 ---60
stavio sam valjcice 5.3 i mogu reci da se motoric preporodio, okretaje stalno drzi visoko i bolje ide, pogotovo na "vecim" brzinama :)
--- Kraj citata ---
ja sad iman 62 diznu i za tjedan dva isto stavljam sc08 ali ja vec ima multivar
pa cemo viditi
stipe:
tema je mrtva vec neko vrime, pa da je podignemo malo, da se vidi sto je sve bilo sa skuterom...
05.11.2011
skuter ima 10495km
dok sam ja bio na godisnjem, izvan hrvatske, sestra ga vozila par puta dok je isla na posao...
i jednom prilikom, lagano je isla, i sa parkiralista na glavnu cestu joj izleti auto, i to u rikverc, ravno pred nju, ona se uplasila i stisnula obe kocnice istovremeno...
prednje kolo proklizalo i zavrsila je na podu... kreten u autu je samo otisao, nije joj ni htio pomoci :evil: :evil: :evil:
ozljedila je nogu, jer je skuter pao na nogu, i glavom u pod, srica, ima kacigu...
sad joj je ok, nije nista strasno...
skuter nema nekih posljedica...
kupljena plastikica, ispoliran i sad izgleda ok, samo triban kupiti crvenu boju i malo ogrebotinu sanirati...
stipe:
imao sam problema sa prijenosom, sc08 je lipo radio, al me mucio start, nikako ga ustelati da radi kako triba...
stavio sam i bijele oprugice, ali nije bi bilo to kako triba...
uskoro sam vratio sve na cistu serijalu, kupio serijske valjcice i sad radi ka urica...
i ka za inat, mali necak, ima uskoro 2 godine, ne pitaj kako, uspio je gurnuti skuter i pao je na desnu stranu! srica njegova sto nije palo na njega, zgazilo bi ga samo tako...
rezultat pada me iznenadio... kako je pao, pao je na vanjsku jedinicu klime, razbio poklopac zmigavca i prozirnu plastiku stop svijetla, izgrebao malo kufer i nista vise!
kupio poklopac zmigavca, 35kn, stop svijetlo je 470 pa ce to malo pricekati...
osim toga, motor radi ka urica, sad ima 12300km, vozi se svaki dan :)
Ceki21:
Serijala + sc08 + multivar = dobitna kombinacija i preporod za skuter ! ;)
stipe:
u nedilju bio kod frenda, zafrkavali se sa mobitelom pa snimio video, ka ono, put do zadra...
jucer popodne cekao curu sat vrimena, pa se igrao sa editorom u mobitelu...
cak mi i fora ispalo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju