Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vx 125-tuning

<< < (3/4) > >>

mara_046:

--- Citat: ivan_vu - 05 Travanj, 2011, 15:17:08 ---
 :toothy12: :toothy12:

koja glupost, normalno da je bolji, masina automatski bolje dise sa protocnim auspuhom..

--- Kraj citata ---

eto limeni ne pricaj gluposti  :toothy9:

ivan_vu:

--- Citat: mara_046 - 05 Travanj, 2011, 15:22:31 ---
eto limeni ne pricaj gluposti  :toothy9:

--- Kraj citata ---

ako vec imas sve sredjeno bubam 209 kit, bregasta i slicno, zasto ostavit zaguseni serijski auspuh? nema smisla..a na serijskoj masini se ne dobije nista osim zvuka..

mara_046:

--- Citat: ivan_vu - 05 Travanj, 2011, 15:26:43 ---ako vec imas sve sredjeno bubam 209 kit, bregasta i slicno, zasto ostavit zaguseni serijski auspuh? nema smisla..a na serijskoj masini se ne dobije nista osim zvuka..

--- Kraj citata ---

pa i imam sredenog vxra lol....rijetko tko sta dobije,al uglavnom se gubi na tim drama dobrim auspusima...za pm i akrap ne znam...ja sam probo sa deakom i nista nisam dobio i naravno da sam ustelovo sve..

gokiSP:
Ja sam imao vxr-a sa 4road-om i multivarom i išao je blje nego sa serijskim auspuhom, ali to da motor ide bolje sa ovim homemade spuhovima je glupost. Uostalom, stariji vxr-ovi su imali spuh bez katalizatora tako da je to dovoljno "otvoreno", a i dalje je serijski.

ivan_vu:

--- Citat: mara_046 - 05 Travanj, 2011, 15:44:26 ---pa i imam sredenog vxra lol....rijetko tko sta dobije,al uglavnom se gubi na tim drama dobrim auspusima...za pm i akrap ne znam...ja sam probo sa deakom i nista nisam dobio i naravno da sam ustelovo sve..

--- Kraj citata ---

jel grana cijela zamjenjena ili je samo top promjenjen.. ugl. nije dobit skoro nikakva, al u svakom slucaju je bolje imat otvoren auspuh..
koliko si platio deaka?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju