Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
vx 125-tuning
LeoVX:
evo ovako...trebala bi mi pomoc....
iman vx-a sa kitom 209....a posto do sada nisan nikada nabrijava 4t....bolje da pitan nego da bacan bzvz pare...
sta bi sve moga stavit na motor jos...koji auspuh,variomat itd....trebaju mi savjeti sta je sve dobro stavit..... znaci perfomanse su mi vazne...cita san dosta da niti jedan auspuh nedaje perfomanse,samo zvuk....jel to istina?
devil_ma-yela:
malossi ili polini variomat, s tim dobiješ osjetno poboljšanje performansi
malossi bregasta i obrada glave
drugi karb, pa možeš i drugo kvačilo, ali tu nema neke razlike...
ima još dijelova, ali ovo ti je prvo..
auspuh ne daje ništa,moždaaa neku sitnicu pri startu,inaće samo zvuk :icon_thumright:
LeoVX:
koji auspuh je najbolji...a da je bolji od serijskog...
dusVu:
mislim da ti samo pm tuning i akrapovic garantiraju neki dobitak...al recimo dobar ti je leo vince 4road i sbk, imaju homologaciju i nisu fus. Stavi malossi variomat i bregastu i daj nekom da ti sredi glavu ...ostalo po izboru
devil_ma-yela:
--- Citat: dusVu - 22 Ožujak, 2011, 23:46:41 ---mislim da ti samo pm tuning i akrapovic garantiraju neki dobitak...al recimo dobar ti je leo vince 4road i sbk, imaju homologaciju i nisu fus. Stavi malossi variomat i bregastu i daj nekom da ti sredi glavu ...ostalo po izboru
--- Kraj citata ---
pm tuning daje nešto, no preskup i ne isplati se, eventualno na nekom full setupu
akrapović ne radi za gileru, moguće pripasat ali to onda nije to
sbk :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju