Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

vx 125-tuning

<< < (4/4)

mara_046:

--- Citat: gokiSP - 05 Travanj, 2011, 15:47:19 ---Ja sam imao vxr-a sa 4road-om i multivarom i išao je blje nego sa serijskim auspuhom, ali to da motor ide bolje sa ovim homemade spuhovima je glupost. Uostalom, stariji vxr-ovi su imali spuh bez katalizatora tako da je to dovoljno "otvoreno", a i dalje je serijski.

--- Kraj citata ---

goki jesi probo taj vxr sa novim spuhom? sa katalizatorom? ima razlike u odnosu na stari bez katalizatora?

dusVu:
hhhh pa nije to samo nabit bilo kaki spuh...dobro , kod jednog cilindra i nema tu neke velike filozofije , al svakako nije dobro da je "pre otvoren"...kod vise cilindara je to vec druga prica od same grane pa do topa, pa nije akrapovic lud sto on tu ima neke proracune a neki fuser moze "isto" to sklepat u garazi i prodat isti spuh za 125 i 500 kubika...da ne objasnjavam sad previse i da se nepravim pametan, imate google i proucite  :toothy12: :toothy12:

CoK:
jel se da sta iskemijati sa granom od beverlya, mislim da je deblja od vxr-ove grane  :dontknow:

gokiSP:

--- Citat: mara_046 - 05 Travanj, 2011, 15:51:26 ---goki jesi probo taj vxr sa novim spuhom? sa katalizatorom? ima razlike u odnosu na stari bez katalizatora?

--- Kraj citata ---

Nisam, probao sam samo sa starim bez katalizatora, ali vjerujem da ne bi trebalo biti neke razlike jer je to praktički serijala.

--- Citat: CoK - 09 Travanj, 2011, 01:03:12 ---jel se da sta iskemijati sa granom od beverlya, mislim da je deblja od vxr-ove grane  :dontknow:

--- Kraj citata ---

I serijska grana od vxr-a postoji u dvije dimenzije.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju