Općenito > Generalno o skuterima
Luna Vision 2 - prvi dojmovi
crovex007:
--- Citat: Helmet Hair - 16 Svibanj, 2011, 12:56:32 ---Vidim da svi na ovoj temi spominju stavljanje rola od 4.8 gr, na mome je sve stock (osim skinute blokade), pa me zanima vrijedi li mi to stavljati i gubi li se na krajnjoj brzini?
- Pretpostavljam da stavljanjem rolica garancija otpada? Mogu li ih prije servisa opet zamijeniti s tvorničkim a da labudovi u servisu ne skuže da je išta dirano?
--- Kraj citata ---
Ja imam 4.3 jer nije bilo 4.8 kad sam kupovao... I mogu reć da sam zadovoljan iako istovremeno je skidana blokada i stavljene rolice, da me grom pogodio tad bio bih sretan kako je išao loše pod blokadom... Na krajnjoj nešto izgubiš, dobiješ na startnosti što je, IMHO, bitnije...
Ma to sa servisom sve je #izdarija, mlate po satu kao da su znanstvenici, nađeš si pouzdanog mehu ili sam slažeš i super.
crovex007:
Stavio danas polini plavu spužvu i mogu reći da se neka razlika osjeti od njegove original ambalažne spužve :drunken_smilie: Vratio onu cijev u airbox jer je konstantno prduckao tako da neka je unutra.. Odmah i probao gps-om mjerit i pokazao se stvarno korektan sat, u jednu stranu kraćom ravnicom 70 po gps-u, na satu jezičac ispod 70, za natrag po gps-u 68, 66 po satu. Mjerno sredstvo je iphone 3gs, aplikacija je gps speed ako se ne varam, ne koristim ju nikad..
Helmet Hair:
Probat ćemo i tu divotu od spužvice :toothy9: Zna li itko može li se "pretegnuti" sajla od stražnje kočnice, dakle, ako je previše zategnem hoće li se dogoditi da pakne lagano dodiruju bubanj u vožnji?
crovex007:
--- Citat: Helmet Hair - 29 Svibanj, 2011, 18:01:16 ---Probat ćemo i tu divotu od spužvice :toothy9: Zna li itko može li se "pretegnuti" sajla od stražnje kočnice, dakle, ako je previše zategnem hoće li se dogoditi da pakne lagano dodiruju bubanj u vožnji?
--- Kraj citata ---
Ja kad malo popusti okrenem onaj vijak dole na štangi od kočnice i malo po malo sve više štange viri iza prema zadnjem dijelu skutera.. Možeš sigurno, ja sam jednom i na ovaj način pa sam vraćao za par krugova, ali to skužiš istu sekundu kad sjedneš i stisneš.
Helmet Hair:
Pretpostavljam da kako se pakne troše, treba više dotezati sajlu, pa ti je i više viri. Meni stvarno slabo drži, kad stojim na uzbrdici, dovoljno je da se samo malo odgurnem nogom i skuter se pomakne s mjesta (a nije da sam baš težak - 75 kg).
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju